Aki veszélyeztetett terhes illetve magas rizikóju a terhessége kihúzhatja a 40. hétig vagy elöbb várható a baba?
Az attol fugg miert veszelyeztetett.
En az elozo ket csaszar miatt voltam.olyan 35hetes voltam kb. Mikor megbeszeltuk,hogy nem varunk tovabb a 39. Hetnel.kesobb pontositottunk 38+4re.ebbe kozrejatszott a nagyok tavaszi szunete,a husvet,az orvosom "babonaja".
A vege fele mar nagyon sokat fajt a hasam alja,a mutet kozben kiderult,hogy a hegem nagyon nagyon vekony volt mar.jo dontes volt nem kivarni a 40hetet.
De minek kihúzni a 40. hétig?
37. héttől már érett újszülöttről beszélünk.
Egyébként olyan semmiségért is magas kockázatú vagy, ha később jelentkezel az sztk-ban, akkor is ha látott orvos és már a kombináltad is megvan.
38+4-re szültem clexane miatti "veszélyeztetettség" miatt. 34. hétig dolgoztam.
nekem elsővel méhlepény leválásom volt, részleges persze. mellette cukorbeteg voltam, 39+6-ra született.
most végig feküdtem, véreztem, nyitva van már 2,5 hónapja a méhszájam (belső is), nem mellesleg szívbeteg lettem, 39+3 vagyok jelenleg :D
5os.a harmadik babamat meg a 38+4 hetesen tortent program csaszar is megviselte.legzes elegtelenseggel inkubatorba kerult.pedig teljesen normalis 3,5 kiloval szuletett.
Jobb minel tovabb varni.persze ha nem nagy a kockazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!