Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire működik a béranyaság?

Figyelt kérdés
Vége az álmodozásoknak, egy életre befejeztem, be kellett látnom hogy sosem fogok magamnak a saját értékrendemnek megfelelő feleséget találni, mert ehhez rossz korba, és rossz helyre születtem, de nem is ez a lényeg. Ne erről menjen a téma. Ettől függetlenül nem akarom megtagadni magamtól az utódnemzés jogát, nem szeretném ha kihalna az ágam. Van annyi jövedelmem, és anyagi hátterem, hogy egy, vagy kettő gyereket fel tudjak nevelni, és szeretném is átélni a dolgot, mert általuk, és velük én is újraélhetném a gyerekkor csodáit. Épp csak egy ilyen tranzakcióhoz sajnos két ember kell. Létezik Magyarországon béranyaság? Mármint hivatalosan, szerződéses alapon, mesterséges megtermékenyítéssel. Ha létezik, körülbelül mennyibe kerülhet egy ilyen eljárás? Sajnos tartok tőle, hogy milliókba, elvégre nem kis tortúrát kell ehhez átélnie a donor nőnek.

2017. aug. 4. 21:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
70%

Vannak akik örömüket lelik a lepontozásban.

De ami igaz az igaz.

Én sem találok normális férfit és nehéz találni normális nőt is.

Nekem már vannak gyermekeim,de az apjuk tojik rájuk nagy ívben.

Össze tenném a két kezem,ha ilyen embert ejtett volna utamba a jó isten.

Az a baj,hogy aki szeretné a gyermekeit,annak vagy nem lehet vagy nehézen jön össze (például azért,mert nem talál normális társat).

2017. aug. 6. 21:00
 32/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a gyerek ötletét kellene elengedned, hanem az értékrendednek megfelelő feleség megtalálását. Ilyen nincs és kész, köss egy lehető legjobb kompromisszumot valakivel, és ha lányod születik, akkor nevelhetsz belőle egy olyan nőt, akit te annak idején nem találtál.
2021. márc. 25. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!