Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire működik a béranyaság?

Figyelt kérdés
Vége az álmodozásoknak, egy életre befejeztem, be kellett látnom hogy sosem fogok magamnak a saját értékrendemnek megfelelő feleséget találni, mert ehhez rossz korba, és rossz helyre születtem, de nem is ez a lényeg. Ne erről menjen a téma. Ettől függetlenül nem akarom megtagadni magamtól az utódnemzés jogát, nem szeretném ha kihalna az ágam. Van annyi jövedelmem, és anyagi hátterem, hogy egy, vagy kettő gyereket fel tudjak nevelni, és szeretném is átélni a dolgot, mert általuk, és velük én is újraélhetném a gyerekkor csodáit. Épp csak egy ilyen tranzakcióhoz sajnos két ember kell. Létezik Magyarországon béranyaság? Mármint hivatalosan, szerződéses alapon, mesterséges megtermékenyítéssel. Ha létezik, körülbelül mennyibe kerülhet egy ilyen eljárás? Sajnos tartok tőle, hogy milliókba, elvégre nem kis tortúrát kell ehhez átélnie a donor nőnek.

2017. aug. 4. 21:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Utolsóval értek egyet, a megnyilvánulásaidból süt az önelégültség... Summa summarum egy nő sem elég jó társnak, egy nő sem elég erkölcsös vagy felnőtt, de keltetőgépnek már jó lenne, mert ugyebár a kiváló génjeidet tovább kell örökítened. Ha annyira jó pasi vagy, nem hiszem, hogy ne találnál egy értelmes nőt, akivel családot alapíthatsz, és így a gyerekeid is teljes életet élhetnek.

A válasz az, amit a többiek mondtak, itthon nincs ilyen eljárás, és igen, milliókba kerül külföldön.

2017. aug. 5. 11:31
 22/32 anonim ***** válasza:
64%

Egy babysitter soha nem fogja úgy szeretni, mintha a sajátja lenne. Tegyük fel, hogy lesz így gyereked. Hazaviszed a 3 napos babát a kórházból. A babysitter ott van vele reggeltől estig (ilyet nem fogaz találni). A gyereknek KELL az államdóság! 3-4-5 éves korában elküldöd a sittert, mert már nem lesz rá szükséged. A gyerek lelki sérült lesz. Önző dokogra készülsz azért, hogy tovább vidd a neved, vagy mit tudom én mit akarsz tovább vinni!! Egy gyereknek az anyjára és az apjára is szüksége van. Legalább az eleje legyen "tökéletes", a pakliban így is benne van, hogy szétmennek a szülők.

Másik a gyerektől nem a társ szeretetet fogod kapni, ha felruházod a társ szerepével, akkor is lelkileg defektes lesz.

Azért, mert csalódtál, nem azt jelenti, hogy nem fogod megtalálni a számodra megfelelő nőt. Hülyén hangzik, de békülj ki magaddal, találd meg magadban milyen párt szeretnél, utána jó eséllyes találkozni fogsz vele.

Addig meg szerezz be kutyát/macskát.

Tényleg kívánom, hogy találj magadnak párt!

2017. aug. 5. 13:57
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős vagy?
2017. aug. 5. 15:00
 24/32 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom miért kell ítélkezni,amikor nem ismeritek személyesen.

A mai világba nehéz normális nőt találni.

2017. aug. 6. 10:14
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó! Normális pasit is ugyanolyan nehéz találni
2017. aug. 6. 12:58
 26/32 anonim ***** válasza:
58%

Ez igaz utolsó válaszoló!

Letojom a lepontozást

Sokaknak fáj az igazság

Szerintem amelyik férfi gyermekre vágyik nem lehet olyan rossz ember.

2017. aug. 6. 14:57
 27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, hogy annak ellenére is megvéd, hogy ezért szépen le lesz pontozva. Akik meg őt lepontozzák, azok gondolkozzanak csak el szépen, mi bűnt követtem el én a kérdésemmel, és mi bűnt követett ő el a véleményével? Hát van itt józan gondolkodás?
2017. aug. 6. 18:14
 28/32 A kérdező kommentje:

23-as

29 éves vagyok egyébként.

2017. aug. 6. 18:17
 29/32 anonim ***** válasza:
55%
29 évesen még bőven találhatsz magadnak nőt. Nem csak olyat, aki pémzért pottyant gyereket.
2017. aug. 6. 18:37
 30/32 anonim ***** válasza:
86%
23-as vagyok. 29 évesen bőven időben vagy, a férjem is 28 volt amikor megismerkedtünk, sosem vokt komoly kapcsolata pedig nagyon jó ember. Egyszerüen igy alakult. Lassan 9 eve együtt vagyunk, van egy kisfiunk, boldogok vagyunk. Te is megtalálhatod még az igazit.
2017. aug. 6. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!