Magyarországon mennyire működik a béranyaság?
Utolsóval értek egyet, a megnyilvánulásaidból süt az önelégültség... Summa summarum egy nő sem elég jó társnak, egy nő sem elég erkölcsös vagy felnőtt, de keltetőgépnek már jó lenne, mert ugyebár a kiváló génjeidet tovább kell örökítened. Ha annyira jó pasi vagy, nem hiszem, hogy ne találnál egy értelmes nőt, akivel családot alapíthatsz, és így a gyerekeid is teljes életet élhetnek.
A válasz az, amit a többiek mondtak, itthon nincs ilyen eljárás, és igen, milliókba kerül külföldön.
Egy babysitter soha nem fogja úgy szeretni, mintha a sajátja lenne. Tegyük fel, hogy lesz így gyereked. Hazaviszed a 3 napos babát a kórházból. A babysitter ott van vele reggeltől estig (ilyet nem fogaz találni). A gyereknek KELL az államdóság! 3-4-5 éves korában elküldöd a sittert, mert már nem lesz rá szükséged. A gyerek lelki sérült lesz. Önző dokogra készülsz azért, hogy tovább vidd a neved, vagy mit tudom én mit akarsz tovább vinni!! Egy gyereknek az anyjára és az apjára is szüksége van. Legalább az eleje legyen "tökéletes", a pakliban így is benne van, hogy szétmennek a szülők.
Másik a gyerektől nem a társ szeretetet fogod kapni, ha felruházod a társ szerepével, akkor is lelkileg defektes lesz.
Azért, mert csalódtál, nem azt jelenti, hogy nem fogod megtalálni a számodra megfelelő nőt. Hülyén hangzik, de békülj ki magaddal, találd meg magadban milyen párt szeretnél, utána jó eséllyes találkozni fogsz vele.
Addig meg szerezz be kutyát/macskát.
Tényleg kívánom, hogy találj magadnak párt!
Nem tudom miért kell ítélkezni,amikor nem ismeritek személyesen.
A mai világba nehéz normális nőt találni.
Ez igaz utolsó válaszoló!
Letojom a lepontozást
Sokaknak fáj az igazság
Szerintem amelyik férfi gyermekre vágyik nem lehet olyan rossz ember.
23-as
29 éves vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!