Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire működik a béranyaság?

Figyelt kérdés
Vége az álmodozásoknak, egy életre befejeztem, be kellett látnom hogy sosem fogok magamnak a saját értékrendemnek megfelelő feleséget találni, mert ehhez rossz korba, és rossz helyre születtem, de nem is ez a lényeg. Ne erről menjen a téma. Ettől függetlenül nem akarom megtagadni magamtól az utódnemzés jogát, nem szeretném ha kihalna az ágam. Van annyi jövedelmem, és anyagi hátterem, hogy egy, vagy kettő gyereket fel tudjak nevelni, és szeretném is átélni a dolgot, mert általuk, és velük én is újraélhetném a gyerekkor csodáit. Épp csak egy ilyen tranzakcióhoz sajnos két ember kell. Létezik Magyarországon béranyaság? Mármint hivatalosan, szerződéses alapon, mesterséges megtermékenyítéssel. Ha létezik, körülbelül mennyibe kerülhet egy ilyen eljárás? Sajnos tartok tőle, hogy milliókba, elvégre nem kis tortúrát kell ehhez átélnie a donor nőnek.

2017. aug. 4. 21:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én kizárólagos nevelésre gondoltam, most utána néztem kicsit, tudtam volna úgynevezett bábaasszonyt is felbérelni (védőnő, aki segít a szoptatásban, meg hasonló ilyen dolgokban) de ha itt nem legális, akkor mindegy. Tudom, hülye példa, de sok híresség, színész, vagy éppen Cristiano Ronaldo gyerekeit is mind béranya szülte, naívan gondoltam, hátha nekem is járható ez az út.
2017. aug. 4. 22:17
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Járható, csak kicsit menj arrébb.
2017. aug. 4. 22:18
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
Jarhato, pl. Amerikaban.
2017. aug. 4. 22:47
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom nem tudod mit jelent egy gyermeknek az anyja. Jo kis apa lennél hogy erre kárhoztatnád a saját gyereked szándekkal hogy neki nem lehet.mindenki köszonti anyaknapján csak a tiednek nem lesz ott.stb stb
2017. aug. 5. 00:28
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
A gyereknek legfontosabb az anya. Legfokepp egy picinek. Ez teny, soha nem tudod ezt potolni.
2017. aug. 5. 00:35
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt is lehetett olvasni, h Ronaldo több tízmilliót fizet a béranyának, mondjuk neki nyilván nem nagy összeg.
2017. aug. 5. 01:09
 17/32 A kérdező kommentje:
Persze, hogy fontos egy gyereknek az anyja. De véleményem szerint inkább nőjön fel egy gyerek valós anyakép nélkül, minthogy egyáltalán meg se szülessen. Szeretném továbbvinni az életem. Magyarországon így is évről évre kevesebb a gyerekvállalás, nem akarom én is lefelé húzni ezt az átlagot.
2017. aug. 5. 02:49
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Szia. Érdemben nem tudok többet hozzáfűzni a témához, de ha ennyire szeretnél gyermeket, tényleg érdemes lenne külföldön megpróbálni. Én nem ítéllek el, mert gyereket szeretnél, sőt, nagyon szép dolog, hogy ennyire vágysz rá még úgy is, hogy nincs kitől. Sajnálom, de hátha találsz majd valakit, akitől mégis lehetne természetes úton, ne add fel az álmod! Sok anya Egyedül neveli a gyermekét, köztük sajnos én is ilyen leszek, pár nap múlva szülök, apa lelépett mikor 3 hónapos terhes voltam. Nem lesz egyszerű és gondolom sokan elítélnek, de egy gyereket fel lehet nevelni egyedüli szülőként is nagy szeretetben. Drukkolok neked, hogy sikerüljön az álmod!
2017. aug. 5. 06:23
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, egy egyedülálló nő se vállalhat csak úgy gyereket, a spermabank nem erre van. Egészségügyi indok miatt illetve kor miatt jelentkezhet lombikprogramba, a "sosem fogok magamnak a saját ertekrendszeremnek megfelelő férjét talalni" nem jatszik
2017. aug. 5. 06:27
 20/32 anonim ***** válasza:
96%
Talán adj lejjebb az elvárásaidból, és keress magadnak társat. Te sem lehetsz egy főnyeremèny, ha eddig nem találtál senkit.
2017. aug. 5. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!