Ügyeletes orvosnak illik pénzt adni a szülésért?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 11:10
1/10 anonim válasza:
Ha szerinted megérdemli, adhatsz. Én azért nem adtam, mert akkor nézett be először hozzám a szülőszobára, amikor már megszültem. így nyilván csak a szülésznőnek adtam pénzt, ő legalább ott volt velem és segített. Ha az orvos is jelen lett volna, és csinált is volna valamit az érdekemben, talán kapott volna. De a semmiért ki fizetne?
2/10 anonim válasza:
Senkinek nem adtam, nem mintha megérdemelték volna.
3/10 anonim válasza:
Én elégedett voltam a munkájukkal,a doki elbocsájtás előtt is rámnézett,mégsem adtam senkinek semmit. Ez a dolguk,ezért kapják a fizetést és te ezért fizeted a TB-ét.
4/10 anonim válasza:
Én adtam. Elégedett voltam vele. Nagyon rendes volt. Sokszor rám nézett.
5/10 anonim válasza:
Császár volt mindkettő, a kórházban is rámnéztek és a 6 hetes kontrollra is hozzájuk mentem, de bem adtam. Több tb-t fizettem, mint amit igénybe veszek.
Egyébként oktató korház rezidensei voltak, szerintem nem is a hálapénzes régi doki mentalitásúak.
6/10 anonim válasza:
Én nem adtam.
Nagyon rendes volt, elégedett voltam vele, de a másik 5-tel is, aki bent volt a szülés során.
Varratszedéskor pedig teljesen természetesen kezelte, hogy a 6hetes kontrollra ahhoz a kollegájához fogok menni, akihez terhesen is jártam.
7/10 anonim válasza:
Nem kötelező, mivel ez a munkája. De ha tényleg nagyon elégedett vagy, lehet adni. Bár állítólag van olyan kórház, ahol nem fogadhatják el. De az az igazság, hogy ha adunk, azzal csak erősítjük azt a rendszert, hogy pénzért kedvesek, odafigyelnek, lesik a kívánságunk, pénz nélkül meg nem.
8/10 anonim válasza:
Én ügyeletes szülésznőnél és orvosnál szültem. Olyan gyors volt, hogy nem ért be egyik sem. A szülésznőnek adtam, sikerült gátvédelemmel, vágás nélkül szülnöm, az orvos igazából csak dísznek volt ott (kitolásnál jelen kell lennie orvosnak), Neki nem adtam. Szülésznővel nagyon elégedett voltam azért adtam Neki.
9/10 anonim válasza:
Én a két szülésből csak egyszer láttam az ügyeletes orvost, azt is csak 10 másodpercre. A szülésznő elrohant érte hogy császározni kéne mert a gyerek szívverése alacsony. Jött, megállt az ajtóban, rám nézett és annyit mondott "meg kell szülni, jó?" Aztán szülés közben elakadt a gyerek, mikor meglett nem tudtam sírni kell vagy lehet örülni. Most autista.
10/10 anonim válasza:
Sajnálom Utolsó, ami Veletek történt. Az autizmus többnyire genetikai okokra vezethető vissza. Vannak környezeti hatások is, amelyek a meglévő genetikai hajlamot erősíthetik, azonban önmagában egy nehéz, problémás szüléstől nem lesz autista senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!