Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 8 hét után nektek is volt/van...

8 hét után nektek is volt/van még fájdalmaitok?

Figyelt kérdés
8 hete szültem, de még mindig elég erős fájdalmaim vannak a hüvelyem környékén, a gátsebem és a varrataim nem fájnak, de volt egy nagy vérömlenyem, annak a helye igen, és pisilni is fáj, nem csíp, elöl a szövet fáj. 6 hetes kontrollon a doki megvizsgált, mondtam hogy fáj, de nem látott semmit, a vizsgálat is fájt, és utána újabb 3 napig véreztem. Azt mondta nem vizsgál ki, még vár egy kicsit hátha elmúlik magától, azóta eltelt 2 hét, és nagyon fáj. Mit csináljak? Másnak is van ilyen tapasztalata?
2010. máj. 23. 07:35
 1/1 anonim ***** válasza:
a vérzésről nem tudok nyilatkozni, nem tudom pontosan honnan jöhet, de ennek jó lenne utánajárni hogy mi vérzik. A fájdalom még normális. elől azért fájhat, mert lehet hogy előre is nyomtál (pisilés), ott is lehetnek repedések amik szemmel nem is láthatók. Kitartás, én az első után 5 hónapig regenerálódtam.
2010. máj. 23. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!