Mi lesz ha beteg leszek/megfázok?
Figyelt kérdés
Altatásos császármetszésem lesz, bár programozott lesz de időpontot nem tudok, na meg már bármikor beindulhat mert 38hetes vagyok.2017. júl. 27. 21:53
2/9 A kérdező kommentje:
Neked is altatásos lesz???
Reméljük nem lesz gond bár én már érzem hogy fáj kicsit a torkom.
2017. júl. 27. 22:42
3/9 anonim 

válasza:

Igen nekem is. De csak 2 hó múlva☺
4/9 anonim 

válasza:

Én náthásan kerültem be a szülőszobára aminek altatasos császármetszés lett a vége.semmi extra nem volt nem történt bajon,sőt elmúlt a nátha már aznap mikor felkeltem
5/9 anonim 

válasza:

Ha beteg lennél akkor menj el a háziorvoshoz. Már ilyenkor bármi szedhető amit felír. Császár után a köhögés, tüsszentés is fájdalmas tud lenni.
6/9 anonim 

válasza:

Bocsánat az OFF-ért. De miért kesz altatásos és miért lesz császár? Ekem csak az a furcsa, higy 38 hetesen még nem tudod mikor. Unokatesóm 20 hetes kora óta tudja mikor veszik ki a Babáját.
7/9 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok. Telefonról írok, annak tudható be a sok helyesírási hiba, elnézést!
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gerincműtétem volt és a szakorvos szerint kiakadás veszéllyel járhat a természetes szülés, az altatás meg azért kell mert nem tudnak bele szúrni a gerincembe a platina rúd miatt
2017. júl. 28. 21:01
9/9 anonim 

válasza:

Igen, így már értem, köszönöm:), gyógytornász vagyok:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!