Adriii :* ^^ kérdése:
Szülünk. Vagy mégsem? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma reggel 7kor erős méhösszehúzódásokra ébredtem fájt is de azért nem volt vészes...nem voltak rendszeresek ezért vettem egy langyos fürdőt hátha rendszereződik és beis állt 10 percesekre aztán egyszercsak elmúltak kb 1 órája semmi keményedés se fájdalom...az orvos szerint bármikor elindulhat tegnap voltam nála és azt monta hogy 2110 a méhszáj értékem...szerintetek van rá esély hogy "ujra indul" és rendszereződik még ma vagy lehet hogy még napok vannak hátra? Előre is köszi 38+2hKm
2017. júl. 14. 10:59
1/9 anonim 

válasza:

Azt tudjuk mondani, amit a doki: barmikor. Vagy ma, vagy 3 nap mulva, vagy 1 het mulva :) Raadasul frontok jonnek-mennek, most pl. hidegfront. Szoval az utolso par het ilyen. (nekem is igy telt)
2/9 anonim 

válasza:

Nálam volt ilyen,én már kórházban feküdtem túlhordás miatt. Kedden délelőtt voltak ilyen fájásaim,majd kb.délre elmúltak. Este 8 körül újra jöttek. Szerdán reggelre megszületett a kislányom.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Kicsit rossz ez a bizonytalanság dehát benn ugyse marad a baba ugyhogy nem marad más mint hogy várunk és izgulunk hogy mikor lesz végre rendszeres és erős :)
2017. júl. 14. 11:36
5/9 A kérdező kommentje:
Szia még azóta is egybe vagyunk...jó lenne már ha történne valami
2017. júl. 20. 11:37
7/9 anonim 

válasza:

Lehet még 2 hétig benn marad, élvezd a terhességet, a legjobb dolog a világon!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ma már 39+5 hetes vagyok este jön a hidegfront szerintem ebből baba lesz mert a fészekrakási ösztön beindult ragyok a lakás a melleimben szurkálást érzek és egésznap jóslózgatok össze vissza ugyhogy szerintem ez már éjjel elindul :)
2017. júl. 24. 19:27
9/9 anonim 

válasza:

Gyors és könnyű szülést!
Majd írj 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!