Kérjek beöntést vagy ne?

Szükséged van rá? Kevés az információ!
Egyébként: "csináld magad" - mozgalom...
Csináljam magam?Ezt nem értem.
Amúgy nem szeretnék kellemetlenséget.

Èn Németországban élek itt soha nem adtak beöntést.
Ez totál kellemetlen, és alapból a legtöbb anyukánál a vajudási görcsök hasmenést csinálnak, így már mielött elkezdödik a kitolási szakasz wc-re kell menni. Èn mindegyiknél mentem.
De az elsönél éreztem hogy egy nagyon pici kaka jött ki. Mivel volt egy eldobható alátét alattam a bába azt cserélte gyorsan a férjem semmit nem látott belöle.
Másodiknál nagyon kevesett ittam elötte ezért infuziót adtak, mire jött a kitolási szakasz pont leért a folyadék. Térdelve kellett vajúdnom, és egyik nyomásnál elöntött a folyadék(utánna gondoltam, hogy pisi volt), de a bába erre is azt mondta, hogy ennek így kell lennie, mert kaptam egy nagy adag infuziót.

Nem olyan nagy cucc mint amilyennek hangzik.
Nekem is inkább volt kellemes meleg érzés mint kellemetlen beavatkozás.
És utána nyugodtabb voltam.
Nekem pl nem sikerült otthon előtte wc-re menni és hasmenésem sem volt az utolsó napokban - napon. Úgyhogy biztos voltam benne, hogy szükséges lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!