Hogyan kérjek beöntést?
Figyelt kérdés
Többször adtam már magamnak beöntést házilag , de szeretném kipróbálni úgy hogy más adja. Mit modjak a háziorvosnak hogy adjon beöntést vagy egy beutalót valahová? Esetleg mit hazudjak neki.2011. aug. 24. 17:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább egy pszichológust keress fel. Vagy egy extrém dolgokkal foglalkozó prostit.
2/5 anonim válasza:
colon hidroterápia
nézz utána neten, de elég jó kis ára van
3/5 A kérdező kommentje:
de az orvos ingyen adná... és a vizsgálóasztalra fel is van akasztva egy beöntő "zacskó"
2011. aug. 25. 17:32
4/5 anonim válasza:
De ha nem indokolt, akkor miért tenné?
A fent említett colon hidroterápia egy természetgyógyász körökben ismert "méregtelenítő" módszer. Ha annyira anális fixációd van, akkor fizess be egyre.
5/5 anonim válasza:
Sikerült ingyen beöntést kapnod? Engem is érdekelne a dolog pesten F#60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!