Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelenleg 13+2 hetes terhes...

Melisszamassza kérdése:

Jelenleg 13+2 hetes terhes vagyok. Az első ultrahang alapján már a méhlepényemnek II-es a meszesedése, a női klinikán a doktor életében nem látott még ilyet. Rettentően félek hogy elveszítem a babát. Volt valaki hasonló helyzetbe és volt rá megoldás?

Figyelt kérdés

#méhlepény #méhlepény öregedése #korai méhlepény meszesedés
2017. júl. 6. 17:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
Pedig van ra gyogyszer! Ismerosommel szinte vegig szedette az orvosa mert neki is koran kezdett el meszesedni a lepenye.
2017. júl. 8. 23:32
 22/36 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy van ra gyogyszer
2017. júl. 9. 02:17
 23/36 anonim ***** válasza:
65%

A méhlepény öregedésére nincs gyógyszer.akkor szedetnének vele diaphilint ha a baba nem fejlődne megfelelő ütemben (magzati retardáció).De ez is csak esetlegesen a keringést javítja és nem befolyásolja a lepény öregedését.

Ha megvizsgálnak manuálisan az miért lesz jobb?Uh-n látják a lepényt.Lehet másik doki mást mond.

2017. júl. 9. 06:56
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

Pedig van ra gyogyszer nagyokosok!

Doxium a neve- a lepeny keringeset segiti, tamogatja....

Ha megfelelo a keringese nem fog olyan utemben meszesedni!

Na bummmmmm

2017. júl. 9. 14:31
 25/36 anonim ***** válasza:
66%

Doxium nemzetkozi kutatasok szerint hatastalan lepeny keringesi problemakban.

Azert adjak mert semmi mas nincs de egyetlen egy kutatas sem talalta hatasosnak kb placebo effekt

2017. júl. 9. 16:14
 26/36 anonim ***** válasza:
78%
De most komolyan azét pontoztok le mert sokáig feküdtem kórházban???
2017. júl. 9. 17:10
 27/36 anonim ***** válasza:
én is elmennél máshova, nézesd meg magad egy magán orvossal, sos
2017. júl. 10. 15:52
 28/36 anonim ***** válasza:
egyébként, én is (más miatt) 6 hetet feküdtem bent, egy barátnőm pedig a 16. héttől (más miatt)
2017. júl. 10. 15:52
 29/36 anonim ***** válasza:
18%

Korhazi fekves szuper alkalom osszeszedni valami makacs korhazi fertozest.

Otthon kell minden betegseget kipihenni es bejarni vizsgalatra

2017. júl. 10. 17:29
 30/36 anonim ***** válasza:
45%
Mit kell itt vitatkozni meg veszekedni?! Szegénynek van elég baja... tanácsokat kért... szerintem ilyen esetbe jobb befeküdni ha baj van mert szemmeltudnak tartani és gyorsan közbe tudnak avatkozni. Elhiszem hogy borzalmas a bent fekvés egyeseknek.... de nekem a gyerekem az első... és én pl itthon rosszul érzem magam ha elvárom h körbeugráljanak... főleg ha vk csak a párjával lakik... ő elmegy dolgozni... kénytelen felkelni..de én nem bírnám elvárni a páromtól h mindent ő csináljon és velem is foglalkozzon.... a lényeg hogy ne hagyd magad lerázni!!! Igenis vizsgáljanak meg és tájékoztassanak hogy mik a lehetőségek... mert ezért kapják a fizut meg a nem kevés hálapénzt.... más meg annyit keres egész hónapban amit ők elkérnek egy szülésért!!! Felháborító!!!! Aztán meg leszarják az embert....
2017. júl. 26. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!