Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jelenleg 13+2 hetes terhes...

Melisszamassza kérdése:

Jelenleg 13+2 hetes terhes vagyok. Az első ultrahang alapján már a méhlepényemnek II-es a meszesedése, a női klinikán a doktor életében nem látott még ilyet. Rettentően félek hogy elveszítem a babát. Volt valaki hasonló helyzetbe és volt rá megoldás?

Figyelt kérdés

#méhlepény #méhlepény öregedése #korai méhlepény meszesedés
2017. júl. 6. 17:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Magándokihoz elmehetsz. Hidd el nem fog elzavarni, attol h nem o a kezeloorvosod...
2017. júl. 7. 17:14
 12/36 anonim ***** válasza:

13 hetesen semmit nem lehet csinalni a babaval

Befekudni felesleges

Gyogyszer erre nincs kezeles nincs

Ha a vernyomasod szepen ertekek kozott marad kovetni kell uh baba novekedeset

Ha ez visszamarad akkor baj van de sajnos a tudomany tehetetlen.

2017. júl. 7. 17:31
 13/36 A kérdező kommentje:
Még ugye csak a 13. hét felénél járok nem gondoltam volna hogy bármi is fog történni addig. Így sajnos nem vettem figyelenbe ilyen vészhelyzetes megoldasokat. Első terhesség gyakorlatilag laikusként amit mondanak azt csinálom, nem nagyon van segitségem mikor mire figyeljek oda jobban. A második babánál már rutinból nyomnám mikor mit tegyek. De nem lesz második baba ő is csoda hogy megfogant. Ráadásul 39 vagyok, ennek a babának 20 év múlva érett nővé vagy férfivá kell érnie, mert már nem számíthat rám úgy mintha 20 évesen szültem volna,az én időm hiányában...
2017. júl. 7. 17:40
 14/36 anonim ***** válasza:
73%
Én egészen biztos hogy mennék magánhoz!Nem várnék heteket,borzasztó korai még a meszesedés!Ha kell ügyeletre mennék "görcsölök" címszóval csak valaki vizsgáljon meg.Felháboritó egyébként ahogy az emberrel bánnak az orvosok.
2017. júl. 8. 00:18
 15/36 anonim ***** válasza:
42%

Miert felhaborito ?

Semmit az egvilagon nem tudnak csinalni SEMMIt !!

2017. júl. 8. 03:13
 16/36 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy nem, befektetik, hogy piheni is kötelező legyen, nézik az áramlást, amit pl aspirinnel lehet javítani...és figyelik a növekedést hogy ha kell 24 hét után be tudjanak avatkozni.
2017. júl. 8. 09:44
 17/36 anonim ***** válasza:
60%

Pihenes sajnos nem segit

Aszpirin pedig meszes lepenynel csak verzeseket okoz.

Korhazban meg minimum 10 hetet fekudni ?

Es 24 het azt senkinek nem kivanom

2017. júl. 8. 10:26
 18/36 anonim ***** válasza:
37%
Én papíron a 8hétől, igazából 18-tól feküdtem bent. Igaz végül 33ra született a fiam (1300grammal 34cm)de nem egy tökéletesen egészséges 24hétre született babát ismerek....
2017. júl. 8. 10:31
 19/36 anonim ***** válasza:
Felkeresnék magán dokit. A trombózisos vérvételt ugye megcsináltattad? Az nagyon fontos! Nekem ezért van 2 egészséges gyerekem!
2017. júl. 8. 14:40
 20/36 anonim ***** válasza:
51%

15ös! Miért felháborító??? Komolyan kérdezed?Mert mondjuk a minimum hogy megvizsgálja nem?Tulajdonkeppen lemondott róla....kis túlzással

Miért felháborító.....hát nem is természetes ha az orvos igy kezel illetve nem kezel!

2017. júl. 8. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!