A mesterségesen beinditott szülésnek mik az előnyei és hátrányai?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 41 hetes kismama, még nem érzem semmi jelét, h szülnék. A dokim azt mondta kedden, ha nem szülök szombatig, akkor beutal a kórházba és meginditják a vajúdást, szülést. Van tapasztalata valakinek ebben?2010. máj. 20. 17:23
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, még irjatok. A legtöbb válaszból azt szűrtem le, h jobban fáj, de gyorsabb. Majd megirom nálam hogy volt. Még mindig reménykedem, h megindul spontánul...De még nincs leereszkedve eléggé a hasam, sajnos:(
2010. máj. 21. 10:51
12/18 anonim válasza:
Szió, teljesen átérzem a helyzeted, én is kedden megyek be ha addig nem érkezik meg a kislányom... Hol fogsz szülni?
14/18 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy jobban fáj, nem tudom, mert még csak 1x szültem, indították oxitocinnal, de brutál volt. Hogy gyorsítja e??? Kinek hogy. Én nem tágultam szinte semennyire. Reggel 9től oxitocin, kb 2 perces fájásaim voltak egyből, amik erősödtek, és este 6kor azért császároztak meg, mert a picim szívhangja nem bírta a terhelést. Hát mit ne mondjak, már én se nagyon. Úgyhogy nálam nem gyorsította :(
15/18 A kérdező kommentje:
Egy óra múlva indulok a szülészetre, ott majd az orvosom megvizsgál és megmondja mi a teendő. Erdélyi vagyok, Segesváron fogok szülni. Szoritok mindenkinek, én már tegnap este óta kezdek félni, de imádkozom, hogy minden rendben legyen. Majd megirom.
2010. máj. 22. 08:08
16/18 anonim válasza:
Szia
Nagyon nagyon drukkolok, és szorítok hogy minden rendben legyen :D
Kiatrás hamarosan babázol :D
majd írj hogy mi volt!!!!!!!!!
17/18 anonim válasza:
Nekem nem várnak ennyit. hétfőn leszek 40 hetes, és pénteken már be is kell feküdnöm. ...
sok szerencsét! és majd írd meg a saját tapasztalatodat is!
18/18 A kérdező kommentje:
Megszületett a kislányom, Júlia! Szombaton beinditották a szülést, 8 óra vajúdás után végül megszültem, volt gátmetszésem, amit csak hallottam, amikor elvágtak, de nem éreztem. A varrást viszont igen:( Nem telt sok időbe a szülés, a vajúdás volt nehéz, főleg az utolsó óra,amikoris egymás után jöttek a fájdalmak, időm sem volt levegőt venni, éreztem, h kipottyan. Most utólag azt mondom, h nem volt olyan rossz, az orvosom szerint könnyen átestem rajta. ma jöttünk haza, még beletelik egy időbe mig megszokjuk itthon. Köszi, h gondoltatok rám, még igy ismeretlenül is. Mindenkinek könnyű szülést vagy jó babázást kivánok!
2010. máj. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!