Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék szülésznőt fogadni...

Szeretnék szülésznőt fogadni Pécsen a Klinikán. Segítene valaki hogy kell az ilyesmit intézni?

Figyelt kérdés
Orvost nem fogadtunk, mert sajnos most másra kell a pénz! De szülésznőt szeretnék, nagyon! Egyáltalán lehet úgy sülésznőt fogadni ha nincsen dokim? Van evvel kapcsolatban tapasztalatotok?
2010. máj. 20. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom ennek az eljárását, de abban tudok segíteni, hogy lehet csak szülésznőt fogadni. Ilyenkor ő veled van a vajúdáskor is és végig, és az ügyeletes orvosnál fogsz szülni. Nem muszály neked mind a 2-t fogadni.

Nekem csak fogadott orvosom van, és a párom lesz velem vajúdáskor, nekem ö lesz a támaszom:)31hkm

2010. máj. 20. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
köszike! Te is Pécsen a klinikán fogsz szülni?
2010. máj. 20. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én is a Klinikán szülök már. Eredetileg a megyeibe szültem volna, csak hát ugyebár a történtek miatt május 25.-től megszűnik ott a szülészet:(

Én is sokat gondolkodtam ezen a szülésznő fogadása dolgon, de azt hiszem azt a pénzt inkább a babára költöm. Fogadott orvosom így is van, amit viszont abszolút nem bántam meg, mert 100%-ig elégedett vagyok vele.

2010. máj. 21. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Többnyire ez úgy zajlik, hogy ha valaki orvost fogad, de szülésznőt is szeretne, megkérdezi, az orvosa melyik szülésznőt ajánlja. Mindenkinek van 1-2, akivel szívesebben dolgozik együtt. Írtad hogy orvost nem választasz, ha indítanak szülők iskolája tanfolyamot, akkor ott úgyis szóba kerül a kérdés, és helyben is vagy, hogy esetleg beszélgess néhány szülésznővel.

Én tudok egyet ajánlani, írj privit, ha érdekel. :)

2010. máj. 22. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Mellettem a megyeiben a Fóris Éva volt , már bánom h nem adtam neki semmit!100% ig elégedett voltam vele!
2010. máj. 23. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem tartottam szükségét és így utólag sem. Igaz császár lett a vége, de gondolom a kitolásnál a doki lett volna ott, szóval nem tudom milyen jelentősége van egy fogadott szülésznőnek. Jött-ment, mint a doki, amikor ott voltak, csak néztük egymást és vártuk a fájást. Ezért szerintem felesleges lett volna felfogadni. Nekem a doki fontos volt, ezért fogadtam fel, mert így végig követte a terhességem, ami elég problémás volt.

Könnyű, gyors szülést!

2010. máj. 23. 22:00
 7/7 Olíviabernadett válasza:
Sziasztok tudom egy jo orvost pecsen ??Fogadni szeretnek
2017. jan. 28. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!