Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Attól félek, hogy szülés...

Attól félek, hogy szülés közben a nagy erőlködésben, oda pisilek, vagy kakálok (bocsi) a szülőágyra?

Figyelt kérdés
Mert jó, hogy adnak beöntést, de attól még a gyomrodban ott van a kaja, és ha sokáig vajúdsz akkor az leér a belekbe, nem? Vagy a szülészek már nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, mert hozzászoktak volna?
2008. okt. 16. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
jaja hoza szoktak ne aggodj en ahol szultem(kulfoldon) itt meg beontest sem adnak ugy hogy ment nekem is a kaki ne aggiodj de en nem ereztem hanem anyukam ugy mondta el kesobb:) de ott ezzel nem foglalkozznak es te sem tedd egy dologra koncentralj hogy a babadat minnel hamarabb a karodba fogdhasd!! sok szerencset:)
2008. okt. 16. 17:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legkisebb gondod. Nem is fogsz akkor ezzel törödni mert időd sem lesz rá.
2008. okt. 16. 17:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De nem lesz ciki? Nem szidnak majd le érte az orvos, vagy a szülésznő?
2008. okt. 16. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A beöntést a szülés előtt adják egy bizonyos tágulás után,már ha adnak.Nem mindenhol adnak.Amúgy meg hidd el nem csak,hogy nem fogod érezni,de még tudni sem fogsz róla.Általában diszkréten kezelik az ilyet!Ne aggódj!Biztosíthatlak ha oda jutsz eszedben sem lesz a tolásnál ez!
2008. okt. 16. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog leszídni,nekik ez természetes,és ők is veled,és a babával vannak elfoglalva,és a szülésznő fel van rá készülve,ha jön,eltűnteti seccperc onnan.A szülési fájdalom meg amúgy is téged lefoglal,majd meglátod,nem is gondolsz rá.
2008. okt. 16. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kaptam beöntést, de mégis jött egy kis "cucc". Senki nem mondta ott, és nem néztek rám rossz szemmel. Én nem éreztem, csak a párom mondta utólag, itthon. Nyugtatom magam, hogy ez nekik megszokott.
2008. okt. 16. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam is volt ilyen, de nem volt benne semmi ciki. Mondta a doki, hogy nyomjak, én meg mondtam, hogy de nem megy, nagyon fáj. Azt mondta, akkor is nyomjak, mert úgy hamarabb végzünk ne hagyjam el magam. Mondom neki, de nem merek mert akkor ide kakilok. Ezen meg csak mosolygott, hogy na ez legyen a legkisebb gond, minden második szülésnél előfordul. Szóval nem egy nagy dolog, egy szót se szólnak rá. Pisilni viszont szerintem nem szoktak, engem legalább is megkatétereztek valamikor a vajúdás alatt, és nem ihattam, szóval nem volt mit pisilni, de érdekes módon a gátvarrás után is megkatétereztek, és akkor is volt pisi, de én aztán nem tudtam magamtól pisilni, pedig először adtak ágytálat, hogy pisiljek bele, de nem ment, nem is éreztem semmit az alsó felemmel, szóvaljött a katéter.
2008. okt. 16. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én váratlanul kerultem kórházba, megindították a szulést. Már a vajúdás alatt sem engedtek sem enni, sem inni, ha esetleg császárra kerulne a sor, és így is lett végul. Persze a beontés azért nem maradt el...Talán sosem voltam még ilyen éhes-szomjas, mert aznap a nagy kapkodásban csak 1 kiflit ettem reggel...De egyébként ha valami lenne, ne aggódj, sajna benne van a pakliban, és ezt tudják ott is.
2008. okt. 16. 22:56
 9/10 anonim válasza:

Kérdező! Mi lett végül is?

Engem nem az zavar, hogy kvázi ott mindenki előtt bekakilok. Hanem az, hogy a babámat nem a akarom a saját (bocsánat) kakimba megszülni. Mi van ha elkap valami fertőzést vagy ilyesmi...

2014. aug. 23. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy kapna fertozest a szulest igy rendezte az elet termeszetes a pisi kaki .kell is hiszen ki tud nyomni csak huvelyre?
2014. aug. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!