Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7. 000 euróért szült, de a...

7. 000 euróért szült, de a megjelenésemre tesz bántó megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
A párom rokonának a felesége a napokban szült 7.000 euróért egy magánklinikán Olaszországban (ott élnek). Több alkalommal vissza hallottam bántó megjegyzéseket a külsőm, a márkás ruháim és kozmetikumaim és a szokásaim miatt. Megjegyezném,az egész ruhatáram értéke nem éri el 7.000 eurót. Nem érdekel mit csinálnak, de bántó hogy egy nagyon szegény lány akit a totális szegénységből emelt ki a férje luxusklinikán akar szülni miközben rám tettek több alkalommal bántó és irigységre utaló megjegyzést. A lány szülei éves bevétele nem éri el a szülésre fordított összeget. Picit elszakadt a cérna, mikor szóvá tettem mindezt. Nekem nincs gyerekem még, de biztos vagyok abban hogy sajnálnék ennyi pénzt kifizetni egy szülészet luxus színvonalú ellátásáért.
2017. jún. 16. 15:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Nem szép dolog másokra megjegyzést tenni. De ehhez mi köze annak, hogy hol és mennyiért szül valaki? Ha ingyen szül, tehet rád megjegyzést?
2017. jún. 16. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
A mi gazdag rokonaink is ilyesmik. Megvan mindenük, de még arra is irigyek, ha a csórónak egyetlen szép akármilye van.
2017. jún. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!