Szülés után az első kakilást követően engednek ki a kórházból?
:) jó is lett volna...
Nem!
Legalább 3 nap, még a babán minden vizsgálatot elvégeznek, és a sárgulás sem jelentkezik.
De persze az is fontos h te jól vagy e. Nem veszítettél e sok vért, pisi kaki stb.
Egyebkent a magyar torvenyek szerint sem kotelezhetnek hogy a szuksegesnel tovabb bent maradj. Par ora max 1 nap megfigyeles utan elmehetsz torveny szerint.
Azert irjak ki ezt a 3 nap dolgot, mert csak ugy fizeti a teljes osszeget a korhaznak az Oep.
A masik kerdes meg persze a baba allapota. Mert te ugyan eljohetsz, ha őt nem engedik ki akkor az szivás.
En voltam hasonlo helyzetben. Csaszar utan a babát 2 nap utan kiadták!!! Engem meg nem akartak csak a 3. Nap.
De nem eroskodtem, bent maradtunk mindketten 3 napot es kesz.
A.csudat...
Szep is lenne ha csak ennyi lenne
Az elsovel simaszules 2 ejszakat aludtunk bent
Masokikkal csaszar.ott 3 ejszaka volt
A harmadikkal csaszar es 1 azaz egy ejszakat voltunk bent
Szal lilam nincs mi alapjan dontenek ...
Természetes szülés esetén nem is kérdezik, hogy sikerült-e wc-zni. Nálam pl így volt..
Mindenképp a baba állapotát nézik. Grammra látható-e hogy tud szopizni, ha nem akkor tápszer, de ezt az utolsó napon szokták csak javasolni (Bp, Szent Imre).. Én természetes módon szültem, de senki meg sem nézte a gát varratom, stb. Szóval nálam csak a babát nézték.
Ja és nem biztos hogy a kórházban sárgul be. A fiam enyhén sárgult, de már otthon. Kaptunk rá C vitamint a gyerekorvostól (második nap otthon kijött és akkor írta fel) és kitisztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!