Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha még nagyon fenn van a...

Ha még nagyon fenn van a babóm, akkor is megindítják a szülést vagy meddig várnak?

Figyelt kérdés
Papíron holnap kellene jönnie de semmi jele.
2008. okt. 16. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
orvosa, és kórháza válogatja. Az biztos, hogy a betöltött 40. hét után naponta vizsgálnak, nézik a magzatvizet. Ha a babával minden OK, várni szoktak 1 hetet (van ahol 2-t is). Addig még lejjebb csúszhat a baba.
2008. okt. 16. 14:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hajlandó lesz-e lejjebb vándorolni, mert egy hónap alatt egy centit nem mozdult. Már mindenre gondolok, hogy lehet hogy túl rövid a köldökzsinór vagy ne adj isten rá van tekeredve.
2008. okt. 16. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha túlhordtad akkor is megindítják ha nagyon fenn van.A hugom is így volt,fenn volt a baba,indították,és nem jött le.Rövid volt a kzsinór,rá volt tekeredve,és még csomó is volt rajta.Végül császározták.De neked elég lesz izgulni a végén,mert még az utolsó pillanatban is le jöhet.
2008. okt. 16. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy fent van szerintem nem jelent semmit. Nekem egyik napról a másikra "lement".

Kitartás!

2008. okt. 16. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én is holnapra vagyok kiírva,de ugyanaz a helyzet mint nálad.Nekem azt mondta a doki,hogy hétfőtől naponta kell járnom Ctg-re és ha a jövő héten nem szülünk,akkor kell befeküdni és akkor kiderül,hogy várunk-e még pár napig vagy sem...Ne izgulj :-)
2008. okt. 16. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!