Dombóvári kórházzal kapcsolatban tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Minden bizonnyal programozott császárral fogok szülni. Érdekelne ki melyik orvost ajánlja, illetve az is, hogy császár esetén előtte nap ha befektetnek akkor mar a roomingbe kapok agyat? Meddig van "örzés" amikor feküdni kell és nincs velem a baba egész nap? Minden infó érdekel :-)2017. jún. 6. 23:51
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is pár napja kérdeztem a dombóvári kórházzal kapcsolatban, de még nem jött válasz.
Mikorra vagy kiírva? :)
2/2 anonim válasza:
Igen, Veled van a pici. Csak furdeni viszik el hajbalban.
Csasszar utan azt hiszem 5 napig kell bent lenni.
Minden szuleszetet fel lehet hivni, lehet idopontot egyeztetni, mikor megmutatnak es elmagyaraznak mindent.
Nem tudom mennyire problemas a terhesseged, mi az oka a csaszarnak, de a dombovari nem egy extran felszerelt. Szoval ha komplikalt eset vagy inkabb ne ott szülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!