Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dombóvári kórházzal kapcsolatb...

Dombóvári kórházzal kapcsolatban tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Minden bizonnyal programozott császárral fogok szülni. Érdekelne ki melyik orvost ajánlja, illetve az is, hogy császár esetén előtte nap ha befektetnek akkor mar a roomingbe kapok agyat? Meddig van "örzés" amikor feküdni kell és nincs velem a baba egész nap? Minden infó érdekel :-)
2017. jún. 6. 23:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pár napja kérdeztem a dombóvári kórházzal kapcsolatban, de még nem jött válasz.

Mikorra vagy kiírva? :)

2017. jún. 7. 08:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, Veled van a pici. Csak furdeni viszik el hajbalban.

Csasszar utan azt hiszem 5 napig kell bent lenni.

Minden szuleszetet fel lehet hivni, lehet idopontot egyeztetni, mikor megmutatnak es elmagyaraznak mindent.

Nem tudom mennyire problemas a terhesseged, mi az oka a csaszarnak, de a dombovari nem egy extran felszerelt. Szoval ha komplikalt eset vagy inkabb ne ott szülj

2017. jún. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!