Zalaegerszegi szülés élményeiteket, tapasztalataitokat -akinek van- meg tudná velem osztani?
Figyelt kérdés
Szentgotthárdi kismami vagyok, jelenleg még csak a 10. hétben, de úgy döntöttünk a párommal, hogy majd ha itt az idő Zalaegerszegen szeretnénk szülni. 2017. karácsony környékére vagyok kiírva. Nem ismerem sem a Zalaegerszegi, sem a Szombathelyi körülményeket, de Szombathelyről sok rosszat hallani. Ezért szeretnék olyan anyáktól tapasztalatokat gyűjteni, akik Egerszegen szültek. Tulajdonképpen minden érdekel! Első kisbabánk lesz, fiatal (23) kismama vagyok. Milyenek az orvosok, szülésznők? Előreláthatóan nem hinném, hogy orvost tudunk fogadni, de szülésznőt szeretnék, hogy valaki legyen mellettem a nehéz időkben. Szülésznőknek ki mennyit fizetett? Tudnátok ajánlani esetleg név szerint szülésznőt? Továbbá érdekelnének történetek császár, illetve normál szülésetekről is! Tudom, sok kérdés, de előre is nagyon köszönöm!#szülés #terhesség #gátmetszés #várandósság #anya #császármetszés #kismama #Zalaegerszeg #szülésznő #Zalaegerszegi kórház
2017. jún. 3. 18:12
11/13 anonim válasza:
Az elfelejtettem írni, hogy megkérdezték van -e fogadott orvosom. Mondtam, hogy nincs és az ügyeletesnél szültem.
12/13 A kérdező kommentje:
Hú, az lenne a legjobb, ha nem kellene orvost fogadni! Sajnos nem olyan az anyagi helyzet, hogy ilyen plusz költséget megengedhessünk magunknak. Kedves utolsó, mikor szültél Zegen? Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
2017. jún. 14. 18:55
13/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, most láttam, hogy az előzőben írtad!
2017. jún. 14. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!