Tényleg kérhetek császármetszést előre megbeszélten? Kell hozzá valamilyen külön vizsgálat, más orvossal konzultáció?
Ma beszélgettem az egyik barátnőmmel, hogy már alig várom, hogy kiderüljön a baba neme és ne csak fehér/bézs/fekete/szürke babaruhákat vásároljak, meg hogy elkezdhessem tervezgetni a babaszobát is.
Fiatal vagyok, most tavasszal lettem 20 éves, szóval ő lesz az első baba a baráti társaságunkban, meg utánunk a családban is, tehát nem igazán volt eddig senki, aki ebben tanácsot adott volna. Viszont mondtam, hogy az egyetlen, amitől rettegek és irtózom, az a szülés, rengeteg rosszat hallottam róla és erre mondta a barátnőm, hogy miért nem kérem a császármetszést automatikusan, mert neki az anyukája és a nővére is úgy szült.
Ha ezt felvetem az orvosomnak, nem fog hülyének nézni?
Ilyet tényleg kérhetek?
Nekem is csaszarom volt (3) de egyszer sem huzigaltak semmit, es nem nyultak fel a mehembe...
Kerdezo,en megprobalnam a termesztetes szulest, mkndkettonek van elonye es hatranya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!