Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki erzett ilyet szules...

Valaki erzett ilyet szules utan? /csaszar utan/

Figyelt kérdés
2 honapja szultem csaszarral. A szulesnek nem volt gond, de mostanaban minden porcikam faj. Pl:3 napig fajt a jobb combom tovenel ha ranehezedtem, izomlaz van a combjaimban a karomban, most bal lapockam faj de elegge egy pontban, ma probaltam ilyen cica hatat csinalni ès lent a derekamnal ilyen feszito erzest ereztem nem tudom ez lehet meg a spinalis mellem hatasa 2 honap utan?pedig ott nem szur tak felre fej fajasom sem volt.. vagy en mar nem tudom mik ezek a tunetek.. vagy a faradtsag meg a baba emelgetes?
2017. máj. 20. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a combomban valamint a bordaim között volt szúró fájdalom. Nekem szerintem a szoptatastol alakult ki (fekve szoptattam és ki kellett merevednem egy pózba). Engem egy masszázs tett helyre, szakembertől (állítólag szoptatas alatt kerülni kell bizonyos fajta masszázsokat). Hát, ennyi lenne.
2017. máj. 20. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
En is fekve szoptatok
2017. máj. 21. 05:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy az... Én akkor mentem masszőrhöz, amikor már fájt levegőt venni a szúró fájdalom miatt. Szerintem nem a császár az oka, csak esetleg közvetetten: a seb miatt nem tudsz/tudtál jó pózt felvenni a szoptatáskor. Nekem a masszázs után nem jött elő újra. :)
2017. máj. 21. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a csípőmnél fájt nagyon és a jobb combom tövében.Mondjuk ez a terhesség utolsó heteiben is így volt már a lábamat is alig tudtam emelni.Császár után 1-2 napig nem volt,majd egy rossz mozdulat után visszatért és hónapokig nagyon fájt.Éreztem a gerincemet is nagyon sokáig,derekamat is.Sokszor úgy éreztem magam,mint akit agyoncsaptak.:D De kb. 1 hónapja hála az égnek nincs panaszom.Most 7 hónapos a kisfiam.Szerintem ezek a kellemetlenségek a terhesség alatt végbemenő változások és a "visszaalakulás" miatt is lehet.
2017. máj. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!