Valaki erzett ilyet szules utan? /csaszar utan/
Figyelt kérdés
2 honapja szultem csaszarral. A szulesnek nem volt gond, de mostanaban minden porcikam faj. Pl:3 napig fajt a jobb combom tovenel ha ranehezedtem, izomlaz van a combjaimban a karomban, most bal lapockam faj de elegge egy pontban, ma probaltam ilyen cica hatat csinalni ès lent a derekamnal ilyen feszito erzest ereztem nem tudom ez lehet meg a spinalis mellem hatasa 2 honap utan?pedig ott nem szur tak felre fej fajasom sem volt.. vagy en mar nem tudom mik ezek a tunetek.. vagy a faradtsag meg a baba emelgetes?2017. máj. 20. 15:25
1/4 anonim válasza:
Nekem is a combomban valamint a bordaim között volt szúró fájdalom. Nekem szerintem a szoptatastol alakult ki (fekve szoptattam és ki kellett merevednem egy pózba). Engem egy masszázs tett helyre, szakembertől (állítólag szoptatas alatt kerülni kell bizonyos fajta masszázsokat). Hát, ennyi lenne.
2/4 A kérdező kommentje:
En is fekve szoptatok
2017. máj. 21. 05:07
3/4 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy az... Én akkor mentem masszőrhöz, amikor már fájt levegőt venni a szúró fájdalom miatt. Szerintem nem a császár az oka, csak esetleg közvetetten: a seb miatt nem tudsz/tudtál jó pózt felvenni a szoptatáskor. Nekem a masszázs után nem jött elő újra. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem a csípőmnél fájt nagyon és a jobb combom tövében.Mondjuk ez a terhesség utolsó heteiben is így volt már a lábamat is alig tudtam emelni.Császár után 1-2 napig nem volt,majd egy rossz mozdulat után visszatért és hónapokig nagyon fájt.Éreztem a gerincemet is nagyon sokáig,derekamat is.Sokszor úgy éreztem magam,mint akit agyoncsaptak.:D De kb. 1 hónapja hála az égnek nincs panaszom.Most 7 hónapos a kisfiam.Szerintem ezek a kellemetlenségek a terhesség alatt végbemenő változások és a "visszaalakulás" miatt is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!