Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után nagy wc?

Császár után nagy wc?

Figyelt kérdés
Már nagyon kéne nagy dolgot intéznem, de félek a fájdalomtól. Tegnap műtöttek és már a katétert is kivették, pisilni voltam.
2017. máj. 12. 12:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Vmi trükk, hogy ne fájjon?
2017. máj. 12. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a haspréstől féltem, nem fájdalomtól. Nem fájt egyáltalán. Nyugodtan menjél, ha már kell, pláne nem lesz rossz, mert nem kell annyira erőlködni.
2017. máj. 12. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt.

Amikor ingerem volt, akkor többször is kimentem a wc-re. De nem nyomtam, nem erőlködtem. Aztán egyszer elmentem és szinte magától kijött. Nyilván direkt olyan kajákat adtak, amitől puha lesz a széklet. Erőlködni nem szabad.

2017. máj. 12. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fájt. Menj nyugodtan hakell. Nekrm azt mondt a dokim erőltetni nem szabad( intenziven nyomni). De ha nem sikerül, akkor szóljak és adnak valamit. Amég nincs széklet nem engednek haza.

Így én mikor felkelhettem, megittam a kis teheskávémat, ( mint minden reggel) és mentem isa wc-re.

Azt hittem ki stb érek időben. ( nem diktáltam valami vad tempót)

2017. máj. 12. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Hashajtót nem kaptál?

Nekünk kötelező volt kórházba, így nem is fájt mert ugye nem lehet visszatartani.. Valamint nekem a méhösszehúzó oxitocin injekciók és a szoptatás is mind görcsöket és hasmenést okozott, ha úgy érzed nehezen megy akkor kérjél hashajtót úgy biztos nem fog fájni.

2017. máj. 12. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a kávé narancslé kombináció nagyon bevált. 😀

Én is féltem tőle, mert simán szülés után sem volt egyszerű ez nekem.

2017. máj. 12. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt. Ne nyomj nagyot. Én a sima szülés után jobban féltem, de az sem fájt.
2017. máj. 12. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Túléltem
2017. máj. 13. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!