Császár után nagy wc?
Nekem egyáltalán nem fájt.
Amikor ingerem volt, akkor többször is kimentem a wc-re. De nem nyomtam, nem erőlködtem. Aztán egyszer elmentem és szinte magától kijött. Nyilván direkt olyan kajákat adtak, amitől puha lesz a széklet. Erőlködni nem szabad.
Egyáltalán nem fájt. Menj nyugodtan hakell. Nekrm azt mondt a dokim erőltetni nem szabad( intenziven nyomni). De ha nem sikerül, akkor szóljak és adnak valamit. Amég nincs széklet nem engednek haza.
Így én mikor felkelhettem, megittam a kis teheskávémat, ( mint minden reggel) és mentem isa wc-re.
Azt hittem ki stb érek időben. ( nem diktáltam valami vad tempót)
Hashajtót nem kaptál?
Nekünk kötelező volt kórházba, így nem is fájt mert ugye nem lehet visszatartani.. Valamint nekem a méhösszehúzó oxitocin injekciók és a szoptatás is mind görcsöket és hasmenést okozott, ha úgy érzed nehezen megy akkor kérjél hashajtót úgy biztos nem fog fájni.
Nekem a kávé narancslé kombináció nagyon bevált. 😀
Én is féltem tőle, mert simán szülés után sem volt egyszerű ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!