Császár után mintha bent szorult volna a levegő a mellkasban, hasban, más is volt így?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 12:47
1/4 anonim válasza:
Nekem lapar műtét után volt ilyen, egész a kulcscsontnál feszített néhány hétig, kellemetlen volt. Császár után nem emlékszem ugyanerre a mellkasi érzésre, de a puffadásra még a kórházi napokban igen. Nyilván kerül levegő a hasüregbe, hiszen felnyitották, idő kell, míg felszívódik a szöveteken keresztül, hiszen nincs nyílás, ahol kijusson.
2/4 anonim válasza:
Nekem a lapockám körül szúrt, de annyira, hogy nem bírtam lefeküdni a kórházban, mert felüléskor üvöltenem kellett. Egyszer felrántottak, majd ülve maradtam a következő 2 napban. Itthon már jobb volt, de kellett 1 hét kb. mire normalizálódott a helyzet.
Kitartás!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. márc. 2. 14:14
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz volt, kb.másfél hétig csak ülve tudtam aludni, aztán elmúlt.
Orvos azt mondta, felnyitják ugye a hasat, levegő kerülhet bele a műtét során.
2017. ápr. 13. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!