Volt-e valakinek császármetszés után olyan problémája, hogy beszorult a levegő, és napokig, minden légvétel szúró fájdalommal járt?
Figyelt kérdés
Mind a két császár után ezzel kínlódtam,jobb oldalon fájt, igazából ki sem derült, mi volt a gond, senki nem tudott segíteni a klinikán.Az orvosom szerint műtét közben, mikor nyomták fölülről a gyereket, megnyomhatták a bordáimat.Pár napig se ülni, se feküdni nem tudtam, a sebfájdalom másodrangúvá vált,a levegőért küzdöttem. Magától elmúlt 3 nap után. A legbosszantóbb mégis az, hogy nincs rá értelmes magyarázat, ezért lenne jó,ha megosztanátok velem a hasonló "élményeket".
Egy harmadik babát emiatt félek vállalni.
2011. jan. 25. 12:13
1/3 anonim válasza:
Szia,nekem nem volt ilyen,pedig engem is császároztak. Viszont igaza lehet az orvosnak,hisz ha erősen megnyomták a bordát,sajnos ezzel jár. Én autóbalesetben ütöttem meg a bordámat,és sokszor van,hogy nehezen kapok levegőt. És fáj.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nincs ilyen tapasztalatom, de általában ilyenkor 1 ideg becsípődik a bordák közé. (nem levegő)
Utána tudsz néni a google-ban: intercostális neuralgia
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!