Mi lehet a baj? Szorító érzés a mellkasban, nincs elég levegő?
Éjszaka arra ébredtem,hogy szorít a szívem,az egész mellkasom,nem tudok elég levegőt venni,mert valami megakadályozza.Úgy éreztem magam,mintha valami rossz történne velem,közben pedig semmi.Sírógörcsöt kaptam,majd bele aludtam a sírásba.
Reggel még mindig nem voltam jól,a szívem gyorsan vert,úgy,hogy még nem is csináltam semmit és ugyanúgy nem kaptam,kapok elég levegőt.Eljöttem dolgozni,kicsit jobban vagyok,de még mindig nem az igazi.Mi lehet a baj és mit csináljak,hogy jobban legyek?
Nem viccelek, de az ezotériában, vagy okkultizmusban tipikusan úgy hívják, hogy valaki szelleme éjjel rád telepedett, aki rosszat akar neked. Olvass utána!
Tapasztald ki magad pár hétig, hogy hogyan vagy, majd kérj az orvostól tanácsot, s ha az sem segít, akkor kérj rontáslevételt, de ne dilettáns, hozzá nem értő embertől.
Ez egy idegi eredetű impulus, amely elindítja a szív gyors ütemét é kiváltja a pánikrohamot. Elmés a dokihoz, elküld kivizsálásokra, de minden negatív lesz.
Tanuld meg a jóga légzést és ilyenkor alkalmazd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!