Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Budapesten vagy közelében hol...

Erzsi 1993.10.31 kérdése:

Budapesten vagy közelében hol van olyan ahol férfinak szülést stimulálnak? És kb. mennyi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Van mehe?
2017. máj. 18. 22:57
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
1 válaszoló nem kell hogy mehe legyen, igen van olyan hogy a férfi hasára ilyen tapados zsinorokat helyeznek, és úgy a férfi is át tudja élni amit a nő szüles közben. :)
2017. máj. 18. 23:27
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Biztos van ilyen, de miért szeretnéd ezt? Bosszúból, hogy szenvedjen ő is? Vagy minek?

Azért a nőnek bármennyire is fáj, tudja, hogy a jó cél érdekében szenved, tudja, hogy ha egyszer vége van, akkor felsír a kisbabája és a mellére teszik és mindent megszépít azonnal a találkozás a gyermekével.

A férfit befizetni egy ilyenre szerintem szemétség, hiszen értelmetlen szenvedése.

2017. máj. 19. 00:03
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Ilyet én még csak külföldi videókban láttam, nem hiszem, hogy nálunk elérhető "szolgáltatás", és valószínűleg nincs is rá kereslet.

Egyébként nem fogja átélni amit egy nő, mivel nincs méhe, tehát a méhösszehúzódást nem fogja szimulálni. Ahogy azt se, amikor a doki felnyúl kézzel tágítani a méhszájat, vagy magát a tágulást. (Nekem pl. ez fájt a legjobban.) Nem érzi, ahogy a baba feszíti szét a medence csontjait, és szakad szét a hüvelybemenet.

De nem érzi azt a nagy löket endorfint sem, ami elönti az anyát, mikor megindul a szülés, és tudja, hogy elérkezett élete legfontosabb vakrandija. Nem érzi azt a büszkeséget sem, hogy meg tudta csinálni. És azt sem, hogy milyen érzés először megpillantani a nyákos, véres kis csemetét, aki azonnal abbahagyja a sírást a mellkasodon.

A szülés semmihez sem hasonlítható. Nem lehet szimulálni, csak hasi görcsöket.

2017. máj. 19. 06:01
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
1. vagyok. Koszi utolso valaszolo, hogy kifejtetted reszletesen. Nekem nem volt hozza erom tegnap, amugy is havonta elojon ez a kerdes...
2017. máj. 19. 06:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Plusz amikor már úgy érzi, hogy nem bírja, akkor ő "kiszállhat". Mármint gondolom... és hát van olyan pont szerintem mindenkinél. tehát végig nem fogja tudni csinálni még szimulálva sem. De én se kínoznám a páromat ezzel. Elég, hogy nekünk így találta ki ezt a természet.
2017. máj. 19. 07:30
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Én nem a párom fizetném be. Hanem kötelezővé tenném minden férfi szülész-nőgyógyásznak. Egyből másképp látnák, miért "hisztizik" a kismama!
2017. máj. 19. 08:04
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez mekkora! Tényleg! :) :)
2017. máj. 19. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Én jó ötletnek tartom :) férfiak számára.

Hiába nincs a végén egy baba amit megszül, de neki ott van a kiváncsiság, vagy hogy nem fájhat az annyira..... így pár óra után választ kap, hogy vajon mi is a vajúdás. Hiába nincs méhe, attól még tudhatnak olyan fájásokat produkálni, hasra, mintha görcsölne.

Férfi nőgyógyászoknak is jól jöhetne, hamár igazából átélni nem tudják, legalább infot kapnának, hogy mégis milyen lehet.

2017. máj. 19. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Hát én is simán elrángatnám a férjem,nem is kell órákig szenvednie,csak pár percig élje át ,és ezt minden pasinak egyszer minimum kötelezővé tenném! Ha már ők a "teremtés koronái" meg az "erősebbik nem" akkor tessék csak ott is kemény büszke korona hordozóként viselkedni!
2017. máj. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!