Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol lehet Budapesten csak...

Hol lehet Budapesten csak szülésznővel szülni?

Figyelt kérdés
Ahol én szültem, ott sajnos már nem lehet ezt megoldani. De olvastam több helyen, hogy vannak kórházak, ahol igen. Ha csak választott szülésznőm van, akkor hogy szülhetek egy ilyen helyen, ha pl nem oda tartozom lakcím szerint? Elég, ha a szülésznőt felfogadom, vagy ilyenkor sajna nem lehet mit tenni?
2017. ápr. 25. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A dél pesti kórházban lehet csak szulesznot fogadni.
2017. ápr. 25. 12:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! És a Dél-pestiben csak úgy lehet szülésznőt választani és ott szülni, ha körzetileg oda tartozol?
2017. ápr. 25. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Szülhetsz a dél pestiben, akkor is ha nem ide tartozol. Én 4 hét múlva szülök itt, gyönyörűek a szülőszobák, vannak alternatív szobák káddal, kedvesek a szülésznők, (van EDA), szerintem jó választás.
2017. ápr. 25. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért kérdezzétek meg, ismerősömet elhajtották hogy csak körzetes szülhet ott, vagy olyan akinek ott van a fogadott orvosa.
2017. ápr. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!