Van olyan hogy szülés után azonnal megjön? Tapasztalta már valaki? És milyen erős volt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 12:33
1/5 anonim válasza:
Igen. Az ötödik héten elmúlt a tisztuló vérzés, a hathetes kontroll után pedig megjött, azóta is van rendszeresen, kicsit erősebb mmint azelőtt :(
2/5 anonim válasza:
Kinek mit jelent az azonnal?
Azonnal vérzel mint állat, legalább pár napig, utána csitul, majd legalább 1-2 hétig, de hivatalosan 6 hétig tart a gyermekágy, de van aki akár 8-10 hétig is vérzik.
Viszont sokan vannak, akikek hamar elmúlik, majd az 5.6. héten már menstruációjuk van.
Első lányommal szoptattam, 6. hónapra jött meg. Második lányom még csak 10 hetes, szoptatok és nem jött meg.
3/5 anonim válasza:
szia.én szülés után 3-4 hétig véreztem utana már a 6-dik héten megjött.azóta is rendszeres és erösebb de nem görcsölök:)
4/5 A kérdező kommentje:
Már értem. Köszi a válaszokat! Sok boldogságot mindenkinek!
2010. máj. 16. 16:41
5/5 anonim válasza:
Percre pontosan 6 hetes volt a kicsi,amikor először +jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!