Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Még lehet természetes szülésem?

Még lehet természetes szülésem?

Figyelt kérdés

Az első babát program császárral hoztam világra ( farfekvés miatt)

Most tervben van a tesó.

A dokimmal még nem beszéltem h minden k a lehetőségek.

Nyilván ha gond van, vagy megint faros lesz a baba akkor császár.

De ha minden úgy megy ahogy "kell" engedik h természetesen próbáljam meg ugye? Vafy ez orvos függő? Császár után egyből a következőnél is császározni akar najd?

2017. máj. 13. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Ha szülésig nem vékonyodik el a hasfal ad és minden rendbe ugyertem be fordult stb.akkor szulhetsz rendesen,boldog babavárást és könnyű szülést

33hkm

2017. máj. 13. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kórház ÉS orvosfüggő. Ahol lakom, császár után automatikus a programcsászár. Sajnos!! Többek között ezért szültem fogadott orvosnál másik kórházban.
2017. máj. 13. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen látszattámogatás van. Ha komolyan gondolod, ajánlom a VBAC csoportot a Fb-on. Ott az anyukák elmondják, hogy ki az, aki valóban támogató és ki az, aki nem. Én is itt tájékozódtam és sajnos szomorú az országos helyzet.

Pedig a statisztikák ennek ellenkezőjét támogatnák, világszerte. De a magyar orvosoknak ez nem egyértelmű.

2017. máj. 13. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Valószínű sima szülés lesz. Barátnőmnél sürgősségi császár után lett sima és másfél év van a kicsik között. Ha az anya miatt volt először is császár, akkor viszont megint az lesz, ez volt nálam, nem akartak lejjebb csúszni, pedig simán indult mindegyik szülés, magától.
2017. máj. 13. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen én is attól tartok hogy a dokik simán elkönyvelik( akár valami mondvacsinált) indokkal, h akkor ez is császár legyen.

Hát majd akkor ezt a dokimnak felhozom. Kíváncsi vagyok mit mond.

Ha kell akkor másik dokit választok, de mindenképp megpróbálnám természetesen.

A heg miatt nem aggódom. Még csak próbálkozunk, szóval minimum 3 év lenne a korkülönbség

2017. máj. 13. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem orvos függő. De ugyanígy orvos függő a farkfekvésnél is, van aki engedi simán, van aki meg egyből császároz.

Azt megkérdezhetem, hogy meddig vártak neked múltkor a befordulással? Császár napján még ránéztek, hogy befordult-e és mikor látták, hogy nem,indították? Vagy vártak egy picit, hogy spontán vajúdj?

2017. máj. 13. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond időben, hogy Te mit szeretnél. Így lesz időd arra is, hogy kipuhatolózd, hogy jó orvosnál jársz-e, vagy mást kell keresned ehhez
2017. máj. 13. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:

39+2n császároztak. Előtte való este bekellett feküdnöm. Reggel uh ellenőrzés, majd vittek is az előkészítőbe.

A doki kb a 30 hét körül mondta h ebből császár lesz, mert már nemigen fog megfordulni. Akkor már egy héttel nagyobbnak us tűnt, én pedig a 154/50 kg mal (ennyivel szültem) nem vagyok egy elsőre farosbabát kitoló alkat.

2017. máj. 13. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!