Még lehet természetes szülésem?
Az első babát program császárral hoztam világra ( farfekvés miatt)
Most tervben van a tesó.
A dokimmal még nem beszéltem h minden k a lehetőségek.
Nyilván ha gond van, vagy megint faros lesz a baba akkor császár.
De ha minden úgy megy ahogy "kell" engedik h természetesen próbáljam meg ugye? Vafy ez orvos függő? Császár után egyből a következőnél is császározni akar najd?
Ha szülésig nem vékonyodik el a hasfal ad és minden rendbe ugyertem be fordult stb.akkor szulhetsz rendesen,boldog babavárást és könnyű szülést
33hkm
A legtöbb helyen látszattámogatás van. Ha komolyan gondolod, ajánlom a VBAC csoportot a Fb-on. Ott az anyukák elmondják, hogy ki az, aki valóban támogató és ki az, aki nem. Én is itt tájékozódtam és sajnos szomorú az országos helyzet.
Pedig a statisztikák ennek ellenkezőjét támogatnák, világszerte. De a magyar orvosoknak ez nem egyértelmű.
Köszi a válaszokat.
Igen én is attól tartok hogy a dokik simán elkönyvelik( akár valami mondvacsinált) indokkal, h akkor ez is császár legyen.
Hát majd akkor ezt a dokimnak felhozom. Kíváncsi vagyok mit mond.
Ha kell akkor másik dokit választok, de mindenképp megpróbálnám természetesen.
A heg miatt nem aggódom. Még csak próbálkozunk, szóval minimum 3 év lenne a korkülönbség
Szerintem orvos függő. De ugyanígy orvos függő a farkfekvésnél is, van aki engedi simán, van aki meg egyből császároz.
Azt megkérdezhetem, hogy meddig vártak neked múltkor a befordulással? Császár napján még ránéztek, hogy befordult-e és mikor látták, hogy nem,indították? Vagy vártak egy picit, hogy spontán vajúdj?
39+2n császároztak. Előtte való este bekellett feküdnöm. Reggel uh ellenőrzés, majd vittek is az előkészítőbe.
A doki kb a 30 hét körül mondta h ebből császár lesz, mert már nemigen fog megfordulni. Akkor már egy héttel nagyobbnak us tűnt, én pedig a 154/50 kg mal (ennyivel szültem) nem vagyok egy elsőre farosbabát kitoló alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!