Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szex beindíthatja a szülést?

A szex beindíthatja a szülést?

Figyelt kérdés
III-fokban érett a méhlepényem és aláhúzták a papíron. Ma volt időnk összebújni a férjemmel, de azóta egy-két csepp vért mindig észreveszek a vécépapíron. Nem csöpög, nem élénkpiros, csak halvány rózsaszín. Felsértettünk valamit? Holnap megyek NST-re.
2017. máj. 1. 18:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
39 hkm
2017. máj. 1. 18:08
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Beindithatja.
2017. máj. 1. 18:14
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Igen
2017. máj. 1. 18:19
 4/16 A kérdező kommentje:
Ha holnapig nem szülök meg, mondjam nst-n, hogy mit láttam a papíron? Múltkor volt bent egy lány, aki azt mondta, hogy szivárog a magzatvize és vér volt a papíron, elküldték uhra utána meg fel a szülőszobára..
2017. máj. 1. 18:20
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
én egyből mentem a kórházba amikor kicsit véres volt a papír.... kiderült tágulásos vérzés és szűk 3 ujjnyi a méhszáj,de még azért kellett 4 óra mire a fájások is jöttek
2017. máj. 1. 18:36
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Én már most mennék a verzes miatt
2017. máj. 1. 18:47
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Hat mondjuk a verzessel ne varj egy napot sem!!! Nem is ertelek, kepes lennel meg holnap -amikor ott vagy a dokinal- is elhallgatni? A vercsepp terhesseg SEMELYIK szakaszaban sem normalis.
2017. máj. 1. 18:51
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem, természetesen, csak félek, ami érthető.

Pisilés közben nincs vér, a vécépapírra se csepeg, egyszerűen csak mikor kitapogatom, hogy minden ok-e - bocs nem tudom megfogalmazni, akkor a "járatnál" jelenik meg vér..

2017. máj. 1. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Egyetértek a többiekkel,tágulásos vérzés lehet.Menj be a kórházba! Inkább feleslegesen,mint későn..Könnyű szülést ☺
2017. máj. 1. 19:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Na, de most pl semmi nem volt! Ezért kérdeztem, h nem e lehet, h csak egy ér volt..
2017. máj. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!