A szex tényleg beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok, és az elmúlt hetekben nem sokat voltunk együtt a férjemmel, mert minden együttlét után görcsöltem. de magnéziumra elmúltak a görcsök. ha most együtt lennénk a férjemmel megint, akkor az beindíthatná a szülést? van akinek így indult meg a szülése? elfolyhat a magzatvíz a szextől? vagy csak görcsöket okoz?2016. júl. 25. 14:15
1/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy a méhszájam 1110 a 35. hét óta
2016. júl. 25. 14:19
2/4 anonim válasza:
MegindítHATja, igen. De nem biztos. Habár ha nyitva a méhszájad, akkor még esélyesebb. Nem feltétlen a magzatburok repedne meg, hanem inkább kijjebb nyílik a méhszáj tőle, és jönnek a fájások, stb. Persze nem biztos, hogy így lenne. Dehát ha már 37 hetes vagy és nem bánod, akkor nem lenne gond. Ja és igen, ismerek olyat, aki együttlét után még aznap megszült.
3/4 narancs223 válasza:
37hetesen még semmi .. pedig mi is csináltuk :-(
4/4 anonim válasza:
Mi végig szexeltünk. majdnem 41 hetesen szültem de nem a szex inditotta:)
De nővéremnek igen. 38.héten. Visszatartották..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!