Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mennyivel szülés után...

Kinek mennyivel szülés után jött meg a menses?

Figyelt kérdés
nekem 8 héttel utána,még szoptatok,ez már az 5.napja,de még indig annyira megvan,mint első nap,mintha sosem akarna elmúlni.másnál is volt így?beáll aztán?csáazár volt
2010. máj. 14. 23:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

csak 5 hétig tudtam szoptatni, miután abbahagytam, óraműpontossággal 4 hétre rá megjött. Azóta is rendszeres. Az első 2 alkalommal sokkal (3-4 nappal) tovább tartott, mint előtte. Most estem át a 3.on, úgy tűnik, ez olyan, mint szülés előtt volt.

Nem tudom, miért mondják sokan, hogy mekkora mázlista az, akinek nem jön meg... Én örülök, hogy megjött időben, legalább tudok utána számolni, lehet tervezni a kistesót, ki tudod számolni a ciklusod. Mondjuk, mi megszakítással védekezünk, így jó, ha tudom, mikor van peteérésem. Már szülés után vártam, mint a messiást.

2010. máj. 17. 08:55
 12/12 anonim ***** válasza:
én sajna nem tudtam szoptatni-kerek 2hónap után megjött
2010. máj. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!