Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 2héttel lehet...

Császár után 2héttel lehet próbálkozni a szexszel?

Figyelt kérdés
Elmúlt a vérzésem
2008. okt. 14. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl korai lenne,legalább a 4.hetet várjátok meg!
2008. okt. 14. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kellene még. Nem véletlenül mondják a 6 hetet függetlenül attól hogy hogyan szült valaki. Persze ez a te döntésed de én biztos várnék még. Ráadásul hidd el a császáros seb is elég érzékeny még.
2008. okt. 14. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A vérzésed még bőven folytatódhat.Az nem ritka,hogy elmúlik pár napra és visszatér.Én az egyik császáromnál 6 hétig váladékoztam,a másiknál 8 hétig.És nekem is el szokott múlni pár napra közben.Viszont a 6 hetet nem véletlenül javasolják kivárni.Ugyanis ahogy leválik a méhlepény az nagy sebet hagy maga után.Én nem tenném ki magam a fertőzés kockázatának.Anno régen ebbe sok nő halt bele.Persze ma már nem így van,de emiatt nem érdemes bajba kerülni.Plusz a vágás okozta sebnek is kell a gyógyulás.A vágásnak csak a felülete gyógyul gyorsan,mélyebben nem.Arra még a 6 hét sem elég.Gondolj bele,átvágtak ott mindent,nem csak kis felületi vágás.A császár nagy hasi műtétnek számít.Vigyázz magadra,nem erőltesd magad akkor sem,ha jól vagy,a szexel meg szerintem várjatok.
2008. okt. 14. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Mi van veled,igazan kibirhatnad a 6hetet.
2008. okt. 15. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Remélem nem gondolod komolyan,amit kérdezel...nem egy megfázáson vagy túl,hanem egy szülésen.Az,h kívül "csak"a császármetszés helye van,a méheden egy jókora seb van.Talán hagyni kellene,h meg tudjon gyógyulni.De ha ennyire kívánod-vagy apa-a szexet,a közösülésen kívül is lehet örömet szerezni egymásnak...
2008. okt. 15. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vártunk vele 9 hetet, de még akkor is elég fájdalmas volt, igaz engem császároztak. Sztem várjatok még ha lehet.
2008. okt. 28. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Engem is császároztak.

De én vajúdtam is egy napot.

Már azért 4hét telt el, de még nem mertem próbálkozni.

2008. okt. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!