Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szétnyílt volna?

Szétnyílt volna?

Figyelt kérdés

Egy hete szültem gátmetszéssel. A hüvely résznél semmi problémám nincs, szépen húzódik vissza. A gond, hogy a "fenéken lévő" rész (bocsi, máshogy nem tudom megfogalmazni..) mintha szétnyílt volna. Varratszedéskor még mindent rendben talalt az orvos ..

Más is járt már így? Össze fog forrni?

2017. ápr. 5. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is lett egy kb fél centis szétnyílás, megnézte az orvosom, azt mondta h nem forr össze, akkor összevarrja. Jól beijedtem, de pár hét alatt összeforrt szerencsére. Aloe firstet fújtam rá, nem tudom van e hozzá köze vagy sem, mindenesetre begyógyult az a lényeg.
2017. ápr. 5. 16:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor van remeny, hogy a 6 hetes kontrollra rendbe jon ?! Vagy korabban el kellene menni vele?
2017. ápr. 5. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
2-3 mm-es szétnyílás normális, nekem is olyan volt, a dokim megnyugtatott, még a 6.hét előtt összeforrt. Vigyázz hogy ne zuttyanyj le székre-ágyra meg ne csússz az ágyon ülve hanem kicsit emeld magad a kezeddel.
2017. ápr. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!