Kipróbáltuk a párommal, a doki javaslatára a sexet a baba kicsalogatása miatt. Lehet hogy bejön?
Figyelt kérdés
Tegnap este 22- kor sexeltünk. Egy óra múlva elkezdtek jönni a fájások. 10-5-3 percenként. Ez hajnali 4-ig tartott. Nagyon kivagyok már merülve. Aztán elaludtam. Reggel 6 körül megint arra keltem, hogy görcsölök, igaz nem rendszeresen és nem nem olyan nagyon erősen, mint éjszaka, de azért rendesen ágynak dönt.A babám rettenetesen be van zsongva, össze visza nyomkodja magát, már fáj annyira. A nyákdugóm is folyamatosan távozik darabokban. (Legalábbis szerintem az, mert olyan ha széthúzom az újjaim között, mint a gumi és véreskés is.Ez az?)Számíthatok baba érkezésére?Hasmenésem is volt már.2010. máj. 12. 07:39
1/5 anonim válasza:
Közel az idő, pihenj, amennyit csak tudsz.
2/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem igen:)))
Könnyű szülést:) És megírnád majd hogy mi történt?
Üdv.
3/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a kislányom születésekor és a védőnő bezavart a kórházba, aznap meglett a baba. Sztem indulhatsz te is! DRukk! Majd írd meg mi lett.
4/5 anonim válasza:
Tutira, hogy szülsz, vagy talán már meg is van a baba, csak még nem tudtál válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!