Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kérlek titeket, hogy csak...

Kérlek titeket, hogy csak olyan írjon, akinek sikerült beindítania a szülést a sex! Mennyi időre rá indult el és mikor fogtátok végre a kezetekben a babátokat aktus után?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már fájásaim voltak, egy - egy naponta, amikor együtt voltam a férjemmel, viszont a sex után összefüggő fájásaim voltak. 2 nap múlva fogtam a kezembe a fiamat.

Hajrááá....:-)))

2010. máj. 11. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
szia nekünk nem hazsnált de aztá na doki elválasztotta a méhszájtól a magzatburkot ami egy kicsit kellemetlen volt de azátn 24 órán belül mind a háromszor beindult a szülés
2010. máj. 11. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi éppen a kiírt előtt 4 nappal voltunk együtt.Hajnalban megindultak a fájások,és még aznap megszületett életem értelme.Szóval nekünk bejött.

2010. máj. 11. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az aktus után egyből jöttek a fájások,3/4órára rá elfolyt a magzatvizem,7órára rá a lányom megszületett :)
2010. máj. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!