Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azoknak, akiknek volt gátmetsz...

Azoknak, akiknek volt gátmetszésük, milyen volt a sex és mikor volt az első aktus? (szülés után)

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én betartottam a 6 hetet, sőt inkább 8 hetet. Még kb. 1 év múlva is érzékeny volt. de gondolom ez személytől is függ.
2011. márc. 6. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Elég intim dolgot kérdeztél,de szívesen válaszolok rá.

őőőőőőő

Eléggé fel voltam már izgulva mikor a férjemmel szülés után szeretkeztem,hát nem vártuk meg a hat hetet,szerintem még egyet sem,ugyebár anyira kivoltam,hogy egyszerűen,jajjjjj

megtörtént nem fájt,semmi ilyesmi,szóval megvolt.

de utána már a férjem is rákapott a jóra,és utána már ha nem voltam úgy felizgulva nem volt olyan jó,

olyan volt mint mikor elvette a szüzességem,SZŰK voltam.

szóval ennyi,ne félj,csak izgulj jól fel,

ja és VÉDEKEZZETEK, mert ilyenkor is terhes lehetsz!!

2011. márc. 6. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megvártuk a hat hetet, azért szerintem ennyit érdemes várni, kell a hüvelynek ennyi idő a regenerálódásra, és egy fertőzés sem hiányzik ilyenkor. Az első aktus nem volt vészes, túl jónak sem mondanám, de nem is fájt. A gátmetszés helye kb. 2-3 hónapig érzékeny volt még, nem fájt, de érzékeny volt.
2011. márc. 6. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
8 hét után, eleinte finoman, de fájdalmas.
2011. márc. 7. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
5 héttel szülés után voltunk először együtt.hát fájt,az biztos,de a férjem nagyon vigyázott.utána még pár alkalommal érzékeny volt,aztán elmúlt.ennek már 1,5 éve.már csak akkor érzem mikor jön egy-egy időváltozás,meg néha igaz érzem még együttlét közben is,amikor nem jól helyezkedünk.
2011. márc. 7. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindháromszor volt gátmetszés, szülés után hat héttel, a kontroll utáni napokban voltunk együtt először. Nem fájt egyáltalán.
2011. márc. 7. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

4 hét után voltunk együtt, védekeztünk, nehogy fertőzést kapjak véletlenül, de nagyon jó volt :) Nem fájt, és a Férjem is odafigyelt, gyengéd volt.

9 hónapja szültem, talán most jobb is, mint előtte (de lehet, hogy közrejátszik, hogy 14 hetes kismama is vagyok) :)

2011. márc. 7. 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak annyi tudok nyilatkozni erről,hogy nagyon ügyes dokim van,remélem másodjára sem szúr el!:) Jobb,mint előtte volt:)
2011. márc. 8. 00:43
 9/10 anonim ***** válasza:
4és fél héttel a szülés után, nem fájt, nagyon jó volt.
2011. márc. 8. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
8 hét után volt az első együttlét ami nagyon fájt.tavaly májusban szültem de még mindíg kellemetlen érzés.
2011. márc. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!