Mennyivel másabb, hálapénz nélkül szülni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 09:55
11/14 anonim válasza:
És nem bizti, hogy nyugiban kivárta volna a 12 órás vajúdásodat a fogadott. ;-) jól döntöttél
12/14 anonim válasza:
Nekem volt szülésznőm fogadva de épp nem tudott bejönni úgyhogy az ügyeletesnel szültem. A doki és a szülésznő is nagyon nagyon aranyos volt. Nem akartam gatmetszest de mégis lett, mert kellett sose tudom meg h kitért volna e a kisfiam de mindeg is. Oxitocint nem tudom h miért kaptam de kaptam. Mégis úgy voltam h segítenie kellett a dokinak mert elmúltak a fajasok és csak a kemenyedeseket éreztem. Ha nem kapom lehet megáll a szülés vagy én nem tudom.... De nálunk hála égnek minden rendben volt és "csak" néhány csokit és ajándék kosarat kaptak doki, szuleszno és ápolók is. De következőre is fel fogok fogadni szulesznot, mert mégegyszer nem hiszem h ilyen mázlista lennek😁
13/14 anonim válasza:
Én nem mernék ügyeletes nélkül szülni, legalábbis nálunk. Ráadásul szerintem úgy a jogos, ha a külön kívánságok(oxitocin, állandó orvosi é szülésznői jelenlét és kéréscsászár) legyenek fizetősek.
14/14 anonim válasza:
En nem adtam egy fillert se. Ez a munkajuk. Nekem se adott soha semelyik ugyfel penzt a munkahelyemen.
Adhattam volna, de azon a tenyen ugysem tudott volna valtoztatni, hogy mocskos a korhaz, nincs meg wc papir se.
Jo bunkok voltak velem az teny:) De kit erdekel? Egy pontnal ugysem lehetnek bunkobbak, mert akkor beperelheted oket becsuletsertesert. A munkajukat ugysem merik rosszabbul vegezni ha nem adsz nekik penzt, nem kockaztatjak az orvosi muhibaert valo perelest.
Szoval fizethetsz, es akkor talan megsporolnak nehany csipos megjegyzest, de ennyi. Ugyanazt az ellatast kapod szules kozben es a csecsemoszobaban toltott ido alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!