Picuri1 kérdése:
2 terhesség és 11 hónap külömség a 2 gyerek közt! Mennyivel fájdalmasabb és veszélyesebb a 2 szülés?
Figyelt kérdés
2017. febr. 2. 11:57
1/13 anonim válasza:
Legalabb egy evet szoktak javasolni az orvosok a ketto szules kozott, gondolom nem veletlenul.
Sok pozitiv pelda is van, de ez szerintem nagyon egyen es szervezet fuggo.
2/13 anonim válasza:
Többgyermekes anyukáktól úgy tudom,hogy általában minél többedik szülés,annál gyorsabb,de fájdalmasabb is.Persze,ez alól mindig van kivétel,pl anyum első lányát császárral szülte,utána engem természetes úton és mégis 26 órát vajúdott.
3/13 A kérdező kommentje:
És ha már volt gátmetszés az elsőnél a másodiknál tuti a szakadás?
2017. febr. 2. 13:04
4/13 anonim válasza:
Első szülés hatalmas gátmetszés, másodiknál pici vágás, harmadiknál semmi.
Köztük 20-20 hónap.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez a hülyeség amit te írsz! Képzeld engem elsőnél vagtak még is mellette szakadtam is! És nem jelenti azt hogy eltünik a s... Lyuk! És csak kérdezem , hogy attól lehet e a masodikkal h egyik sem következik be?
2017. febr. 2. 13:10
6/13 A kérdező kommentje:
Bocsi na erre voltam kivancsi..! Köszönöm akkor van esély gatmetszés nélküli szülésre ! Mivel nekem az volt a legrosszabb élményem 😀
2017. febr. 2. 13:12
7/13 anonim válasza:
Minden szülés egyedi.
Átlagban az első a legnehezebb, bármennyi idő is van a szülések közt.
Sógornőm mesélte, hogy az első szülése vajúdással együtt sokáig tartott, aztán, amikor a másodiknál érezte, hogy kezdődik, gondolta, van még sok idő, és elment a fodrászhoz.
Aztán rohanni kellett a szülészetre, épphogy sikerült neki beérni.
8/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon bíztató 😀 örülnék ha én is valahogy így lennék ! Remelem tényleg könnyebb a második 😀 rettentően félek
2017. febr. 2. 13:24
9/13 anonim válasza:
Az sem biztos hogy jobban fáj a második. Nekem gyorsabb is volt, és az elsőhöz képest szúnyogcsípés, pedig 4 év telt el a két szülés között.
10/13 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon jo hallani! Remélem hasonló képpen leszek én is
2017. febr. 3. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!