Tervezett császár előtt befektettek a kórházba? Hány nappal előtte? Általában hánykor kezdik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 14:11
11/17 anonim válasza:
Budapesten császároztak.Hétfőn kellett befeküdnöm a kórházba,mert vidéki vagyok,és ezenkívűl már feküdtem a kórházban visszatartás miatt.Péntekre lett tervezve a császár,de hajnalban magától beindult a szülés.6.30-ra mentem a szülőszobába,borotválás,infúzió,NST,papírmunka (beleegyezés,anyakönyvezés) végett.8.30-kor vittek be a műtőbe,spinális érzéstelenítést kaptam,ezután jött a katéterezés,majd 9:05-kor megszületett a kisfiam.10 óra előtt a saját ágyamban voltam megfigyelésen.(minden szülőszoba foglalt volt)Első császáros voltam aznap,mert ebben a kórházban a főorvosé az első progis császár.
De szerintem minden kórházban más a szokás.Ne izgulj,minden rendben lesz!Nagyon gyorsan telik ott az idő,pörögnek az események.Minden jót kívánok!
12/17 anonim válasza:
Nekem programozott császárom lesz 4 hét múlva, és pont ma pontosítottunk az orvossal. Egy vasárnapi nap délután kell bemennem a kórházba. Aznap még néhány vizsgálat, vérvétel, UH. Másnap reggel irány a szülőszoba. Én a borotválást magamnak intézem előző nap. Beöntést valószínű kapok ott. Majd szülőágy, infúzió, spinális érzéstelenítő, katéter. És maga a műtét reggel 8 körül. 9-re már készen lesz.
13/17 anonim válasza:
programozott császárnál miért kell beöntés??
14/17 anonim válasza:
21.37 vagyok és 23.17-nek válaszolnám, hogy itt nálunk mindenki kap beöntést sajnos :( Aki programozott, az is. Én sem örülök neki, de tegnap este mondta az orvosom, hogy az is lesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Látom vki lepontozott 1-2 választ. Az szégyellje magát, nekem mind hasznos volt!
2010. máj. 14. 09:01
16/17 anonim válasza:
Nem kaptam beöntést,lehetett választani,hogy kérek-e vagy sem.
17/17 anonim válasza:
2009 december, Budapest, Uzsoki kórház - még a régi épület (mostanra már megnyílt az új szárny is). 1 nappal előbb kellett bemenni, reggel 7-re. Papírmunka, ágyfoglalás, nst, reggeli, ebéd, pihi. Vacsit már nem kaptunk, éjféltől folyadékot sem lehetett inni. Másnap reggel 6.30-ra vártak a szülőszobán, ott borotválás (én megoldottam az előző napokban), és beöntés (ehhez a kórház ragaszkodott a "balesetek" megelőzése miatt. Ezután jött a szülészorvossal történt eszmecsere, apasági nyilatkozat ellenőrzése, tehát papírmunkák ismét, majd egy orvosom általi ellenőrző vizsgálat, majd a katéter (van ahol az érzéstelenítés után teszik fel- de ez nem az a kórház), és utána az anesztes orvossal történt találka. Bekötöttek egy infúziót, ahogy az lecsöpögött, utána kaptam a spinálist, és "nekem estek". Időben tehát annyi, hogy 6.30-kor indult a buli, 8-kor infúzió, 8.45 spinális, 8.50 kezdődött az evakuálás, 8.52-kor felsírt, 9.10-kor már toltak kifele. Ezután 6 óra az őrzőben, majd jött a Kelj fel és járj! Indulás tusolni. Készülj fel, a bennt töltött napok pokoliak lesznek, de arra gondolj, hogy minden egyes nappal jobban leszel. Minél többet mozogsz, annál könnyebb lesz, majd meglátod. Próbálj beszerezni hasleszorítót (fekve jó magadra tekerni), mert attól jobb lesz a derekat, és nem lóg a pocakod, kevésbé fáj a vágás is. Az különben, hogy kit mikor visznek a műtőbe, az függ pl. az orvosi hierarchiától is, hisz egy prof betege ugyebár elsőbbséget élvez. Vigyázz magatokra, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!