Aki túllépte a terminust és befektették a kórházba, hogy reagált az oxitocin adására? Megindult a szülés vagy császár lett belőle?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 13:55
1/9 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm, akinek megindult a szülés. Nekem nem és császár lett a vége.
2/9 anonim válasza:
Nekem szinte azonnal jelentkeztek a mensi szerű görcsök, egyre erősödve, és másodpercre pontosan jöttek. A férjem szólt mindig hogy készüljek... :))))
5 óra múlva a bekötéstől meglett a kislányunk. Ennyi idő alatt is jól kitágultam.
3/9 anonim válasza:
Nekem oxitocinnal indították, mert sohasem akart volna magától jönni és 1 és fél óra alatt kibújt:o).
4/9 anonim válasza:
Nekem is megindította mindkét alkalommal a szülést.
Bekötéstől számolva 2 órán belül megszülettek a babáim.
5/9 anonim válasza:
Nekem is oxytocinnal indították a 41.héten, 8 óra vajúdás után, nulla tágulással megcsászároztak.
6/9 anonim válasza:
Nekem kétszer kellett indítani, de nem oxitocinnal, hanem burokrepesztéssel csinálták. Oxitocint csak a végén a, lepényi szakaszban kaptam.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2009. jún. 12. 18:01
8/9 anonim válasza:
Én 42 hetesen nem reagáltam semmit az oxitocinra. Császár lett.
9/9 anonim válasza:
Én 2 órát ültem az infúzióval, mire elindultak a fájások. Utána 1 óra alatt meglett. De utána tudtam meg, hogy nem mindenkinek hat. Huh, szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!