Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki negyedik gyermekét szülte császármetszéssel?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek orvoshoz, aki megvizsgál, hogy szülhetek-e negyedjére is. Kiváncsi vagyok rátok, volt-e komplikáció és milyen gyorsan jöttetek helyre a műtét után. Köszönöm
2017. márc. 10. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Én egyet sem szültem császárral, de olvastam és néztem videót egy (magyar) anyáról aki 15 gyermeknek adott életet, mindet császárral segítették világra:-)

[link]

2017. márc. 10. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam mondani, mint az 1.
2017. márc. 10. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Én három császáros vagyok. Úgy gondolom, hogy ez anyuka adottságaitól függ, hogy bevállalhatja-e a negyediket, nem a mai orvostudományon.

Én is gondolkodom, hogy bevállajam-e a negyediket, de egyelőre a nem felé hajlok. Te hány éves vagy, hány évesek a gyerekeid?

Megírnád, hogy mit mondott az orvos, nagyon kíváncsi vagyok rá.

2017. márc. 10. 13:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia. Igen hétfőn este megírom. 29 vagyok, 4 éves , 3 éves, 17 hónapos. 2 fiú 1 lány.
2017. márc. 10. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem mar a 3.terhesseg vege is szornyu volt.nagyon fajt a hegem.a mutetnel kiderult,hogy azert mert nagyon vekony volt mar.az orvosom szerint nem birta volna ha megindul a szules magatol.ami nem sokon mult,mert mar nyilt a mehszajam,es a pici is be volt ekelodve rendesen..

Nekem nem ajanlott az orvosom egy 4.babat :( pedig 3 fiam van,megprobaltam volna meg egyszer.persze tudom,nincs semmi biztositek,hogy lany lenne a 4.,de ettol fuggetlen tettem volna meg 1 probat.

Igy azert kicsit mar felek.hogy lehet ennek pl utana jarni?mert nem terhes allapotban a heg szep vastag,de elore kiszamitani,hogy reagalna egy ujjabb terhesegnel,a meh novekedesere,szerintem lehetetlen.

Annyit mondott meg az orvosom,hogy ha netan megis teherbe esnek,es mevtartanam,akkor valoszinuleg sokat fekudnek korhazban,es a 36-37.heten be is fejezne a terhesseget.en pedig utalok korhazban lenni.tok depis leszek,es minden bajom van.

Szerintem nalunk nem lesz 4.baba :(

2017. márc. 11. 06:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Megírnád, hogy mit mondott az orvos? Szülhetsz még?
2017. márc. 14. 05:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Igen. AZt mondta 1 évnek mindig el kell telni a császárok között. Bár nekem az első és másodiknál nem telt el annyi. De azt mondta 5-et már ne. Úgyhogy belekezdünk :)
2017. márc. 14. 06:16
 8/9 A kérdező kommentje:
a 3. gyereknél 28 héten már fájt a hegem be is indult a szülés de megállitottak. Azt mondta a heg mindig is fog fájni de sűrűben méri a heg vastagságot. 35 hét után pedig 2 naponta. ÉS 37 en héten szülnék
2017. márc. 14. 06:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Bátor vagy! A legjobbakat neked!
2017. márc. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!