Van köztetek olyan, aki negyedik gyermekét szülte császármetszéssel?
Én egyet sem szültem császárral, de olvastam és néztem videót egy (magyar) anyáról aki 15 gyermeknek adott életet, mindet császárral segítették világra:-)
Én három császáros vagyok. Úgy gondolom, hogy ez anyuka adottságaitól függ, hogy bevállalhatja-e a negyediket, nem a mai orvostudományon.
Én is gondolkodom, hogy bevállajam-e a negyediket, de egyelőre a nem felé hajlok. Te hány éves vagy, hány évesek a gyerekeid?
Megírnád, hogy mit mondott az orvos, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Nekem mar a 3.terhesseg vege is szornyu volt.nagyon fajt a hegem.a mutetnel kiderult,hogy azert mert nagyon vekony volt mar.az orvosom szerint nem birta volna ha megindul a szules magatol.ami nem sokon mult,mert mar nyilt a mehszajam,es a pici is be volt ekelodve rendesen..
Nekem nem ajanlott az orvosom egy 4.babat :( pedig 3 fiam van,megprobaltam volna meg egyszer.persze tudom,nincs semmi biztositek,hogy lany lenne a 4.,de ettol fuggetlen tettem volna meg 1 probat.
Igy azert kicsit mar felek.hogy lehet ennek pl utana jarni?mert nem terhes allapotban a heg szep vastag,de elore kiszamitani,hogy reagalna egy ujjabb terhesegnel,a meh novekedesere,szerintem lehetetlen.
Annyit mondott meg az orvosom,hogy ha netan megis teherbe esnek,es mevtartanam,akkor valoszinuleg sokat fekudnek korhazban,es a 36-37.heten be is fejezne a terhesseget.en pedig utalok korhazban lenni.tok depis leszek,es minden bajom van.
Szerintem nalunk nem lesz 4.baba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!