Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha császármetszéssel vagyok...

Noémi 192 kérdése:

Ha császármetszéssel vagyok ki írva akkor mennyivel előbb kell bemenjek?

Figyelt kérdés
Illetve a doki, elnézte egy hónappal a ki írt dátumot, de nem akarja ki javítani. Mit tegyek?
2016. dec. 18. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt kicsit kifejtened bovebben? Hogy nezte el egy honappal? Ez kb lehetetlen
2016. dec. 18. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugy erted,hogy a mutet elott mennyivel?

En a mutet reggelen 7 re mentem be a korhazba.

Vagy,hogy mennyivel elobb lesz a csaszar mint a kiirt idopont?

Ez attol fugg miert lesz csaszar.

Ha veszelyes,hogy megindul magatol,akkor 38.heten szoktak csinalni.(pl nalam,az elozo ket csaszar miatt)

Ha mondjuk teraranytalansag,farfekves vagy hasonlo miatt kell csaszar akkor szerintem megvarjak mig elindul.ha nem indul akkor a kiirt napon.vagy akkorul.

Azt en sem ertem,hogy mire erted,hogy a doki elnezte a datumot.mihez kepest?merre nezte el?miert lesz csaszar?

2016. dec. 18. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
10- re mentem, elokeszitettek, 12:20- kor mar a mutottek!:) 39+1 hetes voltam
2016. dec. 18. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Csütörtökre volt kiszámolva a 40 hét, hétfőn császároztak, mert hétfőnként dolgozott a dokim. 7-re mentem.

1 hónap nagyon sok, méret alapján kisebb, mint kéne? Fogadott doki? Akkor a pénzedért csak nézze már meg jobban..

Ha meg nem fogadott, menj másikhoz.

2016. dec. 18. 22:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Sokkal idősebb a baba mint ahogy ki vagyok írva a szülésre. A doki nem hajlandó kijavítani a papírt hogy nem akkor császároznak.

A kórházba mennyivel korábban kell befeküdni a császárhoz?

2016. dec. 19. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Aznap reggel kell bemenni. Miből gondolod, hogy idősebb? Méret alapján? Vagy nem tidtatok együtt lenni, csak megjött még egyszer? Szóval csak sejted hogy nagyobb, vagy tudod?
2016. dec. 19. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor van a műtét. Ha korán reggel, esetleg lehet, hogy előtte való nap este befektetnek, de általában aznap reggel szokták bekérni a kismamát. Szóval kérdezd meg a dokid. Egyébként meg mint írták, sokféle variáció lehet programcsászárnál is, hogy miért hányadik hétre teszik.

Hogy milyen idős a baba, azt - akár a menzesz alapján történt számítást korrigálva - a 12. heti ultrahangon döntik el, mert addig kb. egyformán fejlődnek. Utána már nagy egyéni eltérések lehetnek.

2016. dec. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!