Ha császármetszéssel vagyok ki írva akkor mennyivel előbb kell bemenjek?
Ugy erted,hogy a mutet elott mennyivel?
En a mutet reggelen 7 re mentem be a korhazba.
Vagy,hogy mennyivel elobb lesz a csaszar mint a kiirt idopont?
Ez attol fugg miert lesz csaszar.
Ha veszelyes,hogy megindul magatol,akkor 38.heten szoktak csinalni.(pl nalam,az elozo ket csaszar miatt)
Ha mondjuk teraranytalansag,farfekves vagy hasonlo miatt kell csaszar akkor szerintem megvarjak mig elindul.ha nem indul akkor a kiirt napon.vagy akkorul.
Azt en sem ertem,hogy mire erted,hogy a doki elnezte a datumot.mihez kepest?merre nezte el?miert lesz csaszar?
Csütörtökre volt kiszámolva a 40 hét, hétfőn császároztak, mert hétfőnként dolgozott a dokim. 7-re mentem.
1 hónap nagyon sok, méret alapján kisebb, mint kéne? Fogadott doki? Akkor a pénzedért csak nézze már meg jobban..
Ha meg nem fogadott, menj másikhoz.
Sokkal idősebb a baba mint ahogy ki vagyok írva a szülésre. A doki nem hajlandó kijavítani a papírt hogy nem akkor császároznak.
A kórházba mennyivel korábban kell befeküdni a császárhoz?
Attól függ, mikor van a műtét. Ha korán reggel, esetleg lehet, hogy előtte való nap este befektetnek, de általában aznap reggel szokták bekérni a kismamát. Szóval kérdezd meg a dokid. Egyébként meg mint írták, sokféle variáció lehet programcsászárnál is, hogy miért hányadik hétre teszik.
Hogy milyen idős a baba, azt - akár a menzesz alapján történt számítást korrigálva - a 12. heti ultrahangon döntik el, mert addig kb. egyformán fejlődnek. Utána már nagy egyéni eltérések lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!