Szülés mennyivel rosszabb egy erős fogfájásnál?
Nekem a tudat miatt, hogy ez egy természetes folyamat, össze nem hasonlíthato egy természetellenessel.
Tehát hiába fáj, valahol az ember elfogadja és nem épp ellene küzd mint egy betegséggel.
A fogfájás semmi. Ahogy a gyökérkezelés, bölcsességfog kivésés érzéstelenítés nélkül is smafu.
Szülés közben majdhogynem azért könyörögtem, hogy inkább öljenek meg (nem tettem egyébként, mert beszélni nem volt erőm).
Nekem volt szájsebészeti beavatkozásom, kevés annál fájdalmasabb dolgot ismerek, a szülés nem tartozik közéjük.
És nem csak a beavatkozásra gondolok, mert akkor telelövik az embert fájdalomcsillapítóval, hanem az azt követő napokra sőt hetekre, amikor az ember azt számolgatja, hogy még hány percnek kell eltelnie addig, mire beveheti a következő fájdalomcsillapítót.
De nem sokkal korábban volt egy ilyen kérdés, ott is totál le lettem pontozva, csak azért, mert szerintem nem a szülés a legfájdalmasabb dolog a világon.
Pedig hármat szültem (eddig) mindenfajta fájdalomcsillapítás nélkül. (Legalábbis gyógyszeres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!