Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés mennyivel rosszabb egy...

Szülés mennyivel rosszabb egy erős fogfájásnál?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 15:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Nekem személy szerint nost a fejem jobban fáj mint a szülés fájt 😊😕 mikor a fájásaim voltak meg csak arra gondoltam hogy holnapra már jobb lesz, mindjárt túl leszek rajta 😊 és életem értelmét végre a kezembe tarthatom! Most a második babámat várom és sajnos még az elején tartunj de már nagyon várom hogy érezhesem azokat a csoda fájásokat 😊😊😊
2016. júl. 21. 21:23
 22/28 anonim ***** válasza:

A szülés(maga a kitolás) nem fájdalmasabb,mint a fogfájás,na de a vajúdás...az a legszörnyűbb,vesegörcsnél rosszabb. De tényleg úgy kell hozzáállni,hogy ezen túl kell esni. Dr Spock szavait érdemes elolvasni,szerintem ez az igazság:

www.anyaleszek.hu/az-igazsag-a-szulesrol--cikk

2016. júl. 21. 22:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más, már a válaszokból is látszik, így nem tudhatod, mire számíthatsz. Nekem a vajúdás pl. nem fájt annyira, a kitolás sokkal rosszabb volt, de a bedurrant fogam meg még jobban. Mondtam is a fogorvosomnak, hogy inkább szülnék, mint egy olyat még egyszer.

Szóval én azt mondom, inkább szülök kettőt egymás után, mint egy tényleg durva fogfájás.

2016. júl. 22. 00:03
 24/28 anonim ***** válasza:

Igazi fogfájásom még nem volt, viszon volt egy borzasztó nehéz (legalábbis nekem annak tűnt), ám gyors szülésem, vagyis a szülésnek egy olyan szakasza, ami végül császárhoz vezetett.

Jelen pillanatban a dobogó 3. helyén áll a "legrosszabbak" között.

1. grommet berakása

2. gyomortükrözés (nem általánosan, hanem kimondottan egy, nagyon rosszul sikerült)

3. szülés

2016. júl. 22. 08:06
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is azok közé tartozom, akik inkább szülnének hármas ikreket, mint hogy még egy igazán erős fogfájást ki kelljen bírni:) Maga a tudat, hogy tudod miért fáj a vajúdás és a szülés, tudod, hogy mindjárt vége, számomra sokkal kellemesebb emlék, mint egy jó ideje húzódó fogfájás és gyökérkezelés.
2016. júl. 22. 13:21
 26/28 anonim ***** válasza:
55%
Hát ezen felnyerítettem megmondom őszintén.. remélem érzed belőle mi a válasz!
2016. júl. 22. 14:25
 27/28 anonim ***** válasza:
De irigylem azokat, akiknek nem vagy alig fájt a szülés.... nekem mintha kihúzatnám az összes fogamat egyszerre gyulladt állapotában.
2016. júl. 23. 05:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Hat en csak a sajat tapasztalatom irhatom le. Szultem is a fogam is faj ... hat jelen allapot szerint a fogam sokkal jobban faj es a beavatkozastol millioszor jobban felek mint mikor szultem pedig az sima volt semmi fcs
2016. aug. 3. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!