6,5 hete szültem. Vérzésem 2 hete teljesen elmúlt, de 3 napja ismét jelentkezett, menstruáció jellegű, enyhébb görcsökkel. Kisfiamat szoptatom. Mennyire gyakori ilyenkor a vérzés?
Figyelt kérdés
Orvoshoz holnap megyek a 6 hetes vizsgálatra,de érdekelne Kismamák körében milyen gyakran fordul ilyen elő?2010. máj. 10. 13:01
1/4 anonim válasza:
Két dolog lehetséges:
Gyakori, hogy ha "rövid ideig" tart a tisztulás, akkor kisebb szünet után jön "még egy adag", és akkor lesz "teljesen vége".
A másik, hogy valóban megjött Neked.
Nekem kizárólagos szoptatás mellett az elsővel 8 hetesen, a másodikkal 3 hónaposan megjött.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.
2010. máj. 10. 13:11
3/4 anonim válasza:
Hasonlóan alakult nekem is, mint nekem. Kb. egy hónapig vérzés, még nem volt 7 hetes, amikor gyengébb mensi szerű, 3 hónapos korától rendszeres mensi, kizárólagos szoptatás mellett.
4/4 anonim válasza:
Én 8 hétig véreztem szülés után.... aztán elmúlt, rá két napra ismét vérezni kezdtem, egy hét után elmúlt. A nőgyógyászom megvizsgált, és menstruációt állapított meg. aztán egyszer kimaradt és beállt a havi vérzésem. Most fogamzásgátlót szedek, szoptatni ne tudok, mert nekem sajna a tejem már egy hónap múlva elment... de nem is ide tartozik.. egyszóval lehet, h menstruálsz.
4 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!