A gátvarrás alatt adnak-e érzéstelenítőt? A cérnákat ki szokták venni, vagy felszívódnak?
Szia! Én is nagyon féltem, de pozitív csalódás volt! A vágást egyáltalán nem éreztem, a varrást egy picit.
Az elsőnél varratszedés is volt, kicsit kellemetlen érzés. Másodjára magától kipotyogó varratot kaptam, észre sem vettem, amikor kiestek.
Nyugi és szép szülést Neked!
Szia!
Én is első gyermekemet szültem 7 hete. Repedtem kívül belül, ahol lehet, másfél órán át stoppoltak össze. :( A gátmetszés előtt kaptam helyi érzéstelenítőt, semmit sem éreztem belőle, amin én is meglepődtem, hogy a belső "szakadásokból" sem. A varrás elég kellemetlen volt, de a doki nagyon rendes volt (pedig nem fogadott orvos volt), mondta, hogy ha fáj, akkor szóljak és ad még érzéstelenítőt. Mindenhol felszívódó varratom volt. Mint kiderült, én a szerencsések közé tartozom, mert utána egyik varratom sem fájt, a szülés után 3 órával már gyalog mentem le a gyermekágyas kórterembe, az űléssel sem volt problémám. Én is a gátmetszéstől és a varrástól féltem a legjobban, de magam is meglepődtem azon, hogy akkor egyáltalán nem érdekelt, hogy velem mi van, csak a picire tudtam gondolni. :))
Könnyű szülést kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!