Mi történik ki ha szülés után nem fizetjük ki a hálapénzt?
Egy orvosnál fogunk szülni aki már közölte velünk hogy ennyibe kerül egy szülés és majd szülés után kéri.
Ha nem fizetjük ki utána akkor visszateszi vagy mi fog történni?
Így nem fizetnék neki. Nem fogadtad meg, nem tartozol semmivel. Amitz ő vár, az nem díj, hanem hálapénz, amit adhatsz, ha akarsz, de ha nem, nem tud mit csinálni.
Veszekedni akkor is fölösleges. Pár napig kell elviselned, de az se biztos, és lesz neked ennél nagyobb gondod is.
Egy orvosnál fogunk szülni
Abszolút nem fogadtuk fel csak hozzá járok tb alapon. Majd ha szülök a kórházban ahol dolgozik és esetleg akkor nincs bent nyilván nem fogom berángatni az éjszaka kellős közepén
NA most akkor melyik?
Ebből azért kiderül, hogy nem gondoltad ezt át, mielőtt idejöttél szándékosan provokálni...
62. Semmi provokáció nincs ebben.
Felfogadok egy orvost tb alapon, tehát hozzá járok stb. terhesség gondozás stb. Viszont mivel tb alapon az orvosom nem rángatnám be éjszaka. Ha épp akkor volt az ügyeletes akkor levezeti
Felfogadok egy orvost tb alapon
csakhogy ilyen nincs... te nem felfogadtad, hanem csak hozzá jársz. NE szaporodj, vagy hazudsz, vagy debil vagy.
Most akkor mivan? Felfogadtál egy orvost terhesgondozásra (fizetsz neki?), de a szülésre nem? Ilyet lehet?
Szerintem a doki is félreértette, hogy mit akarsz, szerintem mond meg neki, hogy a szülésért nem tervezel fizetni és kész. Ha így eláll a dologtól, akkor szülsz ügyeletesnél és annyi. Csak kicsit össze vissza fogalmazol, lehet a doki is félreértette. Úgyhogy mielőtt ráborítod az asztalt talán tisztázzátok már mint a normális emberek.
"Felfogadom tb alapon"
Miről beszélsz, már ne is haragudj?
Ha valakit felfogadsz, az azt jelenti, hogy hozzá jársz magánrendelésre és minden alkalommal fizetsz, ha nála szülsz, akkor azért is.
Ha valakihez sztk-ba jársz gondozásra tb alapon, annak nem fizetsz, de nem is fogadtad meg. Tb alapon nincs orvosfogadás. Nyilván, ha ő lesz épp ügyeletes amikor szülsz, akkor nem kell egy Ft-ot sem fizetned, de ha elvárod, hogy bemenjen a szabdnapján, amikor nen ő az ügyeletes, akkor olyan mintha felfogadtad volna és ki szokták fizetni.
Döntsd el, hogy jó-e neked az ügyeletes orvos ingyen, vagy mindenképp ennél akarsz szülni, akihez gondozásra jársz! Nem tudom mi ezen a bonyolult!
Nem kötelező orvost fogadni és fizetni, de aki megteheti hát tegye, miért kell azt lehordani?
Nem lehet, hogy az orvos félre értett és mivel mindig hozzá jársz gondozásra, azt hitte, hogy felakarod fogadni a szülésre?
Előbb tisztázni kéne a dolgokat, mielőtt így kikelsz magdból, mert azért az látszik, hogy nem vagy a témában toppon... "felfogadtam tb alapon"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!