Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma reggel öltözködés közben...

Ma reggel öltözködés közben valami vízszerű dolog folydogált ki belőlem, olyan 6 csepp,végigfolyt a lábamon.Mi lehetett ez? 34. hetes vagyok

Figyelt kérdés
Múlt héten a dokim mondta,hogy a baba nem a kiírt időre fog jönni, hanem előbb, de jó lenne,ha bent lenne még 2 hétig.A hasam görcsölgetett eddig is jópár hete már,ezután a vízszerű dolog távozása után sem erősödtek a görcsök,vagy ilyesmi.
2008. okt. 11. 15:08
 1/9 A kérdező kommentje:
ja,és a héten összeszedtem egy ferőzést is,a gyógyszert ma még szednem kell rá,utána már nem.A fretőzésnek lehet ehez köze?
2008. okt. 11. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit nyálkás és barna volt az csak a nyákdúgo lehetett. Szerintem hívd fel a dokidat.

Egy 2-hónapos baba anyuája.

2008. okt. 11. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Szerintem mindenképp hívd fel a dokidat vagy menj el a legközelebbi terhesambulanciára, mert ha esetleg mégis a magzatvíz szivárogna, az nagyon komoly dolog!!!! Inkább egyszer menj be feleslegesen, mint hogy bármi baja is legyen a babádnak!
2008. okt. 11. 15:18
 4/9 A kérdező kommentje:
nem tudom mire vélni a dolgot.Ez reggel 9 körül történt,pár csepp,nagyon nem is néztem,hogy milyen.De inkább vízszerű volt,vagy a nyákdugó is lehet ilyen?Azóta sincs semmi,nem fáj a hasam sem jobban,a bab is mocorog rendesen és csuklik sokat.A baj az,hogy nagyon messze lakunk a kórháztól és az ügyelettől...
2008. okt. 11. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. Nem a nyákdugó nem lehet ilyen, amit leírtál az a magzatvizre hasonlit ami szivárogni is szokot ezért kellene bemenned a korházba nehogy baj legyen!
2008. okt. 11. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha magzatvíz lenne, azóta is szivárognia kéne.

Nekem is volt az utolsó héten igen híg, sok folyásom, azt hittem víz. A doki megnézte, nem az volt. És akkor mondta ő is és a nővér is, hogy ha a magzatvíz szivárog, akkor az szivárog, nem marad abba.

De persze mindenképp jobb lenne, ha a doki megnézne, biztos ami biztos.

És amúgy nem tudom miért ijesztgetnek azzal, hogy előbb fogsz szülni? Ne éld ebbe bele magad, és igenis, minél tovább húzd ki.

Én 29 hetesen voltam visszatartáson, és utána még 2X , és túlhordtam 8 napot!!

Szóval kitartás, nem lesz ebből még szülés:-))

2008. okt. 11. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hüvelytablettát szedsz-e a fertőzésre, én azt kaptam, és nekem is folyt másnap ugyanilyen híg valami, olyan mennyiség, hogy végigfolyt a lábamon. Nem minden alkalommal, egy-két nap fordult elő. Gondolom, ahogy feloldódik a tabi, termelődik hozzá egy kis plusz folyadék, de ez már egyeltalán nem biztos hogy így van, a lényeg hogy ha hüvelytablettád van ezért lehet a folyás. De biztosat valóban a doki mondhat.
2008. okt. 11. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

a magzatvíz ha már egyszer elkezdene így kifolyni az nem hagyná abba.

az hogy nincsenek fájásaid egyébként nem jelent semmit.

nekem elfolyott a magzatvízem és rá 6-7órara indultak meg a fájások.

nem hinném, hogy a magzatvízed szivárog, de nem vagyunk orvosok, és mivel még nem kellenne szülnöd ( de, ha mégis ,már nem lenne semmi baj, életképes, szép babát hoznál világra)nézesd meg magad dokival.

sok sikert, és még min.3-4hét boldog babavárást

11hetes kisfiú anyukája

2008. okt. 11. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyeld magad, ha ismétlődően előfordul, akkor inkább tényleg nézesd meg magad.

Egyébként meg saját példámból kiindulva nagy eséllyel csak folyás, vagy vizelet.

Én is a 34. hétben vagyok, a méhszájam teljesen zárt (az összes), nem görcsölök, még keményedésem is csak kétszer volt az egész terhesség alatt, pedig egy szem magnéziumot sem szedtem be eddig... Ennek ellenére én is tapasztaltam hasonlót az elmúlt két hétben. Két alkalommal vizelet volt, tudom, nagyon kellemetlen, velem soha ilyen nem fordult elő, de pisilést követően nem sokkal járkálás közben kifolyt egy kis vizelet, pedig nem volt már ingerem. Ez kétszer fordult elő, égett a pofám, de azt olvastam, hogy normális ez már ilyenkor.

Mostanában pedig nagyon durván erős folyásom van, már-már vízszerű és alig győzöm magam tisztogatni. Néha kevesebb, néha pedig több, elbírom képzelni, hogy meztelenül és tisztasági és bugyi nélkül ha egy nagyobb mennyiség megindul, az simán folyhat.

Remélem, hogy nálad is csak hasonlókról van szó. Ez sem szívderítő, de még mindig jobb, mint a magzatvízszivárgás.

2008. okt. 11. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!